Κάθε μέρα συμβαίνει αυτό. Τα Dboys έρχονται με δύναμη κατά πάνω μου για να με «αγκαλιάσουν», να με «φιλήσουν» και να μου δείξουν την αγάπη τους με τον δικό τους τρόπο. Λες και έχουν να με δουν μέρες ολόκληρες. Κι ας με είδαν πριν από μία ώρα. Ο ενθουσιασμός τους είναι απερίγραπτος.

Είναι απίστευτη η καλοσύνη και το φιλότιμο που έχουν αυτές οι τετράποδες ψυχούλες. Υπερτερούν από πολλούς ανθρώπους σε ορισμένα σημεία. Αν μια φορά κάνεις καλό σε κάποιο σκυλάκι, τότε θα σε ευγνωμονεί για πάντα! Και αν μια φορά από κάποιο λάθος του κάνεις κακό (του πατήσεις κατά λάθος την ουρά για παράδειγμα), πάλι θα σκύψει το κεφάλι απολογητικά, λες και φταίει εκείνο, και θα ζητήσει το χάδι σου για να νιώσει την αγάπη σου. Για αχάριστο σκύλο δεν έχω ακούσει ποτέ. Για αχάριστο άνθρωπο όμως...

Αν μπορείς κι εσύ να βοηθήσεις με οποιοδήποτε τρόπο κάποιο ζωάκι, τότε να ξέρεις πως θα κερδίσεις για πάντα έναν πιστό φίλο. Δεν θα το ξεχάσει ποτέ, θα σε αγαπάει και θα σε ακούει για πάντα. Πρόσφατα, πέρα από τον Χουτς, πήραμε στο σπίτι ένα αδεσποτάκι. Ήταν μόνο του στη μέση του πουθενά και πολύ φοβισμένο. Ακόμη είναι διστακτικό με τους ανθρώπους, αλλά και με τα άλλα σκυλιά. Τον πήγαμε σε γιατρό, μας είπε ότι ήταν αδύναμο και πεινασμένο. Ποιος ξέρει τι έχει τραβήξει. Τώρα ευτυχώς είναι καλά! Και σύντομα θα μπορεί να κάνει παρέα και με τους άλλους τρεις (μαζί με τον Χουτς).

 

Δείτε ακόμα:

Η συνταγή μου για το πιο νόστιμο πρωινό με βρώμη

Οι 10 μαγικοί κανόνες για να καταφέρετε επιτέλους αδυνατίσετε