Όπως όλες οι γυναίκες έτσι κι εγώ έχω αδυναμία στα αξεσουάρ. Προσπαθώ να μην πέφτω στην παγίδα να τα φοράω όλα μαζί, όμως είναι κάποια κομμάτια που απλώς δεν μπορώ τα αποχωριστώ με τίποτα. Όπως:

Γυαλιά ηλίου
Δεν πάω πουθενά χωρίς τα γυαλιά ηλίου μου. Και μάλιστα δεν λέω όχι σε ένα ζευγάρι μαύρα -μεγάλα- γυαλιά. Το μεγαλύτερο τους ατού είναι πως μπορείς να τα φοράς με όλα σου τα ρούχα και πως κρύβουν το πρόσωπο σου εάν είσαι ξενυχτισμένη, κουρασμένη και άβαφη.

«Μπιχλιμπίδια» στο λαιμό
Έτσι μου αρέσει να αποκαλώ όλα τα μικρά κολιέ που φοράω μαζί. Επειδή τα μπλέκω μεταξύ τους προσέχω να είναι λεπτά, διακριτικά και σε διάφορα μήκη, έτσι ώστε να έχει ενδιαφέρον ο συνδυασμός τους.

Ρολόι
Το ρολόι είναι άκρως απαραίτητο για να είμαι πάντα on time σε όλες τις υποχρεώσεις μου! Από την άλλη, πέρα από την πρακτική του πλευρά, όπως γνωρίζετε, ένα ωραίο ρολόι είναι συνώνυμο του στυλ. Αυτό ισχύει τόσο για τους άντρες, όσο και για τις γυναίκες. Δίνω, λοιπόν, ιδιαίτερη βάση στο σχέδιο και το χρώμα του. Προτιμώ τα πιο κλασικά και διαχρονικά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως είναι ακριβά (σύντομα θα σας πω αναλυτικά λεπτομέρειες).

Σκουλαρίκια
Όπως έχετε δει μέχρι στιγμής, φοράω αρκετά αξεσουάρ. Μικρά μεν αρκετά δε. Οπότε τα σκουλαρίκια που επιλέγω για να ολοκληρώσουν την εμφάνισή μου είναι επίσης διακριτικά, αλλά πάντα χαριτωμένα. Τα συγκεκριμένα –δυστυχώς, δεν φαίνονται καθαρά στη φωτογραφία- είναι μικρές πεταλούδες. Είναι λόγω εποχής, άλλωστε έχουμε μπει για τα καλά στην Άνοιξη!

Λέμε «ναι» λοιπόν στα αγαπημένα μας αξεσουάρ, τα μπλέκουμε μεταξύ τους, προσπαθώντας παράλληλα να κρατήσουμε μια ισορροπία. Όσο αυτό είναι εφικτό. Γιατί κορίτσια είμαστε και μερικές φορές γινόμαστε αναποφάσιστες! Και τα θέλουμε όλα! Ε, και; Τι πειράζει; ;-)

 

Δείτε ακόμα:

Η διατροφή μου: Το ιδανικό φαγητό για να αδυνατίσετε