Το μυαλό μου είναι εκεί. Στον ήλιο, τη θάλασσα, την αλμύρα στα μαλλιά, τη ξεγνοιασιά, τις βουτιές, τα παιχνίδια, τα μεζεδάκια, τα παγωτάκια, τις αγκαλιές, τη δυνατή μουσική, τους καλούς φίλους.

Όσα και να μας προβληματίζουν, όσα και να μας στεναχωρούν, δεν γίνεται να μην σκάσουμε ένα χαμόγελο απολαμβάνοντας τέτοιες απλές, καθημερινές στιγμές. Το καλοκαίρι είμαι πιο ευτυχισμένη. Σας συμβαίνει κι εσάς αυτό;

Η φωτογραφία είναι από τον προηγούμενο Αύγουστο στη Μύκονο. Σε μια διαφορετική Μύκονο, έτσι όπως τη γνώρισα εγώ, πιο ήσυχη, γαλήνια και ήρεμη. Ναι, υπάρχει και αυτή η πλευρά του νησιού, αρκεί να ξέρεις να την ανακαλύψεις. Πέρασα τις ομορφότερες στιγμές μου, μαζί με την καλύτερη παρέα. Αν και, ομολογουμένως, ήταν το πιο περίεργο, δύσκολο και αβέβαιο καλοκαίρι. Θυμάμαι να βλέπω ώρες ολόκληρες το κανάλι της Βουλής για να προλάβω τις εξελίξεις και να καταλάβω τι συμβαίνει. Και τι θα συμβεί στο μέλλον. Δεν έβγαζα άκρη. Εγκλωβιζόμουν. Το μόνο που με χαλάρωνε ήταν να πηγαίνω σε μια ήσυχη παραλία και να κοιτάω ψηλά τον ουρανό.

«Sky is the limit», λένε. Αρκεί να μην μας κόβουν τα φτερά. Αλλά, και πάλι, δεν το βάζουμε κάτω. Ακόμη και χωρίς φτερά, μπορούμε να πετάμε με την καρδιά!

 

Δείτε ακόμα:

Όσα είχα πει πως δεν θα κάνω –και τελικά έκανα

Η διατροφή μου: Το καλύτερο ανοιξιάτικο σνακ αν θέλετε να χάσετε κιλά