Κυριακή για μένα σημαίνει ατελείωτο χουζούρεμα στο κρεβάτι, πολύ φαγητό και ΦΥΣΙΚΑ παγωτά, αγκαλιές, παιχνίδι και βόλτες με τα σκυλιά και -τώρα που ανοίγει ο καιρός- βουτιές και ηλιοθεραπεία! Το καλοκαίρι είναι ξεκάθαρα η εποχή μου, αφού είμαι πιο χαρούμενη, πιο ευτυχισμένη, χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Απλώς κοιτάω τη θάλασσα ηρεμώ και χαμογελώ.

Μετά από αρκετό καιρό και δύο όμορφα ταξίδια τα προηγούμενα Σαββατοκύριακα στη Λάρισα και τη Θεσσαλονίκη, η σημερινή Κυριακή μου είναι κάπως έτσι. Ξαπλωμένη, με μπόλικο αντηλιακό -με δείκτη προστασίας 50+ παρακαλώ- απολαμβάνω τον ήλιο! Και νομίζω πως έτσι ακριβώς θα μείνω όλη μέρα! ;-)

Και επειδή είμαι σίγουρη πως σε αντίστοιχη φάση βρίσκεστε κι εσείς, θέλω να σας πω τα εξής 5 πράγματα που δεν πρέπει ποτέ μα ποτέ μα ξεχνάτε:

-ΚΑΘΕ χρόνο αγοράζουμε καινούργια αντηλιακά. Δεν έχει νόημα να χρησιμοποιείτε περσινά και προπέρσινα αφού όταν λήξουν παύουν να σας προστατεύουν.
-Να είστε σίγουροι πως το αντηλιακό που αγοράζετε έχει αδιάβροχη προστασία. Ποιος αντέχει να μην κάνει βουτιές και να μην βρέχεται με νερό;
-Να μην ξεχνάτε πως οι υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου είναι ισχυρές ακόμη και όταν έχει συννεφιά.
-Όταν δεν φοράτε αντηλιακό, δεν μαυρίζετε αλλά ΚΑΙΓΕΣΤΕ!
-Μια ήδη μαυρισμένη επιδερμίδα δεν σημαίνει πως δεν χρειάζεται προστασία από τον ήλιο. (Ναι, για εσάς το λέω που με το που μαυρίσετε σταματάτε να φοράτε αντηλιακό).

Καλές βουτιές, καλό μαύρισμα και καλό Καλοκαίρι!

 

Δείτε ακόμα:

Πώς με το σωστό μακιγιάζ λέμε αντίο στο ρετούς (Τα 5+2 tips μου για τέλειες selfies)

Self tan: Όσα πρέπει να ξέρετε για να το κάνετε σωστά