Αυτή τη στιγμή είμαι στο αεροπλάνο και επιστρέφω στην Αθήνα. Το σώμα είναι κουρασμένο , η ψύχη όμως είναι γεμάτη από τις ωραίες στιγμές που ζήσαμε μαζί στην Κύπρο και φυσικά από την αγάπη σας. Περάσαμε υπέροχα για άλλη μια φορά. Η βραδιά των #stoliawards ήταν πραγματικά μοναδική και, φυσικά, σας έχω αρκετό υλικό από αυτή. Stay tuned ;-)

Χαμογελώ.

Αυτή τη φορά, όμως, χαμογελώ για έναν επιπλέον λόγο. Βλέπετε, ενθουσιάζομαι και φουσκώνω από περηφάνια κάθε φορά που μου μιλάτε για τον πατέρα μου. Τον λατρεύετε ακόμη όπως τότε που ήταν ο απόλυτος ερωτικός τραγουδιστής. Έχω ακούσει πολλές ιστορίες για τον μπαμπάκα μου, για το πόσο καλός, ευγενικός και τίμιος ήταν, για το πόσο ξεχώριζε από όλους αλλά και για το πόσο απίστευτα όμορφος ήταν. Και αυτό που χαίρομαι περισσότερο είναι όταν έρχονται κορίτσια και αγόρια για να βγάλουμε φωτογραφίες και έρχονται μαζί και οι μαμάδες τους και μου λένε πόσο αγαπούν τον μπαμπά μου και πόσο μεγάλες θαυμάστριές του ήταν.

Έτσι και χθες, λοιπόν, στα βραβεία, ήρθε μια κυρία και μου έδωσε τη συγκεκριμένη φωτογραφία. Πρέπει να είναι πολλά χρόνια πριν, όταν ο πατέρας μου ήταν στο ξεκίνημά του. Εγώ σίγουρα δεν είχα γεννηθεί ακόμη - για την ακρίβεια αμφιβάλλω αν είχε παντρεύει τη μητέρα μου. Μου την έδωσε για να του την δώσω. Μου είπε πως είναι μία από τις πιστές του θαυμάστριες. Ήταν τόσο γλυκιά και πραγματικά με συγκίνησε.

Κοιτάζω τη φωτογραφία και σκέφτομαι πως σε αυτήν ο μπαμπάς μου είναι περίπου όσο είμαι εγώ τώρα, ίσως και μικρότερος. Πόσο περίεργο...

Προσγειωνόμαστε σιγά σιγά. Σας αφήνω με πολύ γλυκιά, νοσταλγική και τρυφερή διάθεση. Λέω να περάσω από το σπίτι των γονιών μου πρώτα. Έχω κάτι για τον μπαμπά μου :)

Δείτε ακόμα: Μία μέρα στη ζωή μου (φωτογραφίες και βίντεο)