Στο χθεσινό post, σας έδειξα μέσα από πλούσιο φωτογραφικό υλικό πώς πέρασα στην Κύπρο, όπως και το look για το κόκκινο χαλί, και υποσχέθηκα να σας δείξω τα δυο -πολύ αγαπημένα μου- looks της βραδιάς των βραβείων.

Το πρώτο ήταν ένα μάξι πράσινο φόρεμα της Κύπριας σχεδιάστριας Λουκίας Κυριάκου. Ήταν «νεραϊδίσιο» , αριστοκρατικό και επιβλητικό ταυτόχρονα. Το πάνω μέρος ήταν πολύ εντυπωσιακό γιατί φαινόταν σαν να είναι γυμνό, ενώ στην πραγματικότητα υπήρχε ένα «αόρατο» τούλι πάνω στο οποίο ήταν ραμμένο το εντυπωσιακό σχέδιο.

Το δεύτερο φόρεμα ήταν ένα κεντημένο, μίνι, κόκκινο φόρεμα, επίσης της σχεδιάστριας Λουκίας Κυριάκου. Το συγκεκριμένο «αποθεώθηκε» περισσότερο από τον κόσμο - και μεταξύ μας καταλαβαίνω τον λόγο. Είναι δυναμικό, θηλυκό και σέξι ταυτόχρονα.

Η Λουκία σχεδίασε και τα δυο φορέματα χωρίς προηγουμένως να έχουμε κάνει κάποια πρόβα! Δύσκολο εγχείρημα. Ωστόσο εκείνη τα κατάφερε και έφτιαξε δυο υπέροχες δημιουργίες που με κολάκευαν, ανέδειξαν το σώμα μου και με έκαναν να νιώθω αυτοπεποίθηση.

Γιατί αυτό είναι το μυστικό, κορίτσια, για να λάμπουμε! Να νιώθουμε αυτοπεποίθηση! ;-)

Δείτε ακόμα: Τι να φορέσετε αν είσαι καλεσμένες σε γάμο ή βάφτιση