Μπορεί να επέστρεψα μόλις από την Κύπρο, όμως οι αναμνήσεις είναι ακόμη πολύ έντονες στο μυαλό μου. Άλλωστε, όπως σας είπα και προηγουμένως, περάσαμε φανταστικά στα βραβεία.

Σας έγραψα επίσης πως το σώμα είναι κουρασμένο. Για την ακρίβεια, δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου! Κυριολεκτικά! Το πρόγραμμα ήταν πολύ απαιτητικό, αφού έπρεπε να κάνουμε ένα σωρό πρόβες. Βλέπετε, τα βραβεία αυτά θα τα μεταδώσει σύντομα ο ΑΝΤ1 της Κύπρου, οπότε έπρεπε να είναι όλα στην εντέλεια. Κάμερες (πρέπει να ήταν περίπου 7!), φωτισμοί, χορευτικά, τραγούδια, εκπλήξεις, ρούχα, μαλλιά, μακιγιάζ κλπ έπρεπε να συντονιστούν, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να μας δικαιώσει όλους. Και μας δικαίωσε. Κι ας πίστευα πως μέσα σε 48 ώρες δεν θα προλαβαίναμε να κάνουμε ούτε τα μισά.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή:

Την Τρίτη το πρωί έπρεπε να ξυπνήσω άλλη μια φορά από τα χαράματα για να ετοιμαστώ και να προλάβω την πτήση.

11

 

Και η αλήθεια είναι πως τις Τρίτες, μετά το ολοήμερο γύρισμα της Δευτέρας για το ΟΛΑ, είμαι κάπως έτσι:

IMG 4327

 

Σε όλη τη διάρκεια της πτήσης κοιμόμουν βαθιά. Μάλιστα, μόλις φτάσαμε στην Κύπρο, η αεροσυνοδός μου είπε «ήθελα να σας ξυπνήσω να σας δώσω έστω λίγο νερό να πιείτε, αλλά κοιμόσασταν τόσο βαθιά που σας άφησα να ξεκουραστείτε»! Ουπς, ελπίζω μόνο να μην ροχάλιζα από την κούραση!

 

IMG 4356

Το πρόγραμμα ήταν πολύ συγκεκριμένο. Έπρεπε να πάω κατευθείαν για να κάνω πρόβα τα μαλλιά και το μακιγιάζ. Από τη μία έπρεπε να τα δει ο σκηνοθέτης και να μας πει αν είναι οκ στα φώτα και από την άλλη έπρεπε να δώσω συνεντεύξεις και να βγάλω φωτογραφίες στο χώρο της εκδήλωσης για το promo των βραβείων, οπότε καλό ήταν να είμαι έτοιμη. Προσωπικά το λάτρεψα το συγκεκριμένο beauty look.

 

IMG 4361

Η -αγαπημένη μου πλέον- Τερέζα Μάντη, η makeup artist που ευθύνεται για το υπέροχο μακιγιάζ, μου έδειξε ένα φανταστικό προϊόν. Αντί για make up μου έβαλε κάτι σαν πούδρα και από πάνω ένα υγρό που μετέτρεπε την πούδρα σε make up. Το λάτρεψα, σύντομα θα σας πω λεπτομέρειες!

 

IMG 4375

Μόλις έφτασα στο Pavilion Hall, στον υπέροχο χώρο που έγιναν τα βραβεία, αντίκρισα αυτές τις σκάλες. Η καρδιά μου άρχισε να χτυπάει πιο γρήγορα. Μα πάλι σκάλες;;; Αφού τις τρέμω! Ήταν ο μεγαλύτερος φόβος μου στο Dancing with the stars!

 

FullSizeRender 77 copy 8

Όπως βλέπετε, θέλησα να τις καλοπιάσω. Τις ανεβοκατέβηκα 2-3 φορές, κάθισα, χαμογέλασα, τις ξανανέβηκα. Ο φόβος δεν έφευγε. Μην γελάτε. Ξέρετε τι είναι να πρέπει να κατεβείς τόσες σκάλες πάνω σε θεόψηλα τακούνια, φορώντας ένα μακρύ φόρεμα, προσέχοντας μην το πατήσεις, κρατώντας το μικρόφωνο, κοιτάζοντας την κάμερα, καλησπερίζοντας τον κόσμο και χαμογελώντας από ευτυχία, δείχνοντας ότι δεν τρέμεις μήπως πέσεις και σπάσεις χέρια και πόδια;

 

FullSizeRender 77 copy 5

Ευτυχώς είχα αυτό το όμορφο παλικάρι που θα με βοηθούσε να τις κατεβώ. Και όχι μόνο.

 

IMG 4374

Με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο παρουσιάσαμε μαζί τα βραβεία και η αλήθεια είναι πως περάσαμε φοβερά.

 

FullSizeRender 77 copy 6

Τόσο στις πρόβες όσο και στο live είχαμε απίστευτη χημεία, το χιούμορ και οι ατάκες του ενός «κούμπωναν» αρμόνικα με το χιούμορ και τις ατάκες του άλλου.

 

FullSizeRender 77 copy 4

Κατά τις 12:30 το βράδυ επέστρεψα στο ξενοδοχείο. Κουρασμένη και πεινασμένη.

 

IMG 4418

Στην αρχή ήθελα να φάω κάτι ελαφρύ γιατί ήταν και αργά. Προτίμησα μια χωριάτικη σαλάτα.

 

FullSizeRender 77 copy 7

Στη συνέχεια δεν κρατήθηκα, έφαγα μια μπριζόλα και -ευτυχώς λίγες- πατάτες τηγανιτές.

 

IMG 4335

Την επόμενη μέρα, έπρεπε πάλι να ξυπνήσω πρωί και να κάνω την πρώτη(!!) και τελευταία πρόβα στα ρούχα! Δεν αγχώθηκα όμως, γιατί η Λουκία Κυριάκου είναι φανταστική Κύπρια σχεδιάστρια και της είχα απόλυτη εμπιστοσύνη.

 

FullSizeRender 77 copy 2

Για την εμφάνιση στο red carpet, όπου θα φωτογραφιζόμουν κατά την είσοδό μου στο Pavilion, επιλέξαμε ένα ψηλόμεσο παντελόνι με ένα crop top (επειδή ήμουν ήδη μέσα στο χώρο και ετοιμαζόμουν, έπρεπε να περάσω μέσα από τις αποθήκες για να εμφανιστώ στην είσοδο χωρίς να δει κανείς ότι ήμουν ήδη μέσα).

(Τα looks που φόρεσα πάνω στη σκηνή θα σας τα δείξω αναλυτικά αύριο. Stay tuned!)

 

Η βραδιά κύλισε ομαλά, χωρίς απρόοπτα αλλά με το πιο ένθερμο κοινό που έχω συναντήσει πότε!

Σας ευχαριστώ πολύ όλους!

FullSizeRender 77 copy 3

 

Περιμένω τα σχόλιά σας εδώ:

instagram: www.instagram.com/dutchesss_/
twitter: www.twitter.com/dutchesss_
facebook: www.facebook.com/doukissa.nomikou/
snapchat: dutchesss_nom


xxx
Δ. Ν.