Η αλήθεια είναι πως το καλοκαίρι ο ήλιος και η θάλασσα με ξεμυαλίζουν! Τους ζεστούς μήνες του χρόνου είμαι πιο χαρούμενη, πιο αισιόδοξη, πιο «ζωντανή» και ξέρω πως οι περισσότεροι από εσάς θα συμφωνήσετε μαζί μου!

Με αυτή τη διάθεση λοιπόν πήγα πριν μερικές μέρες σε μεγάλο ξενοδοχείο στα νότια προάστια για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης. Δουλειά δίπλα στη θάλασσα, τι άλλο να ζητήσει κανείς; Το concept ήταν πολύ girly και χαρούμενο και η αγαπημένη μου λήψη ήταν αυτή στην οποία φορούσα το μαγιό της φωτογραφίας.

Αν και προτιμώ τα μπικινάκια, μόλις είδα το συγκεκριμένο, κόλλησα. Με κέρδισαν τα έντονα χρώματά του σε συνδυασμό με την αθλητική αλλά παράλληλα θηλυκή γραμμή του. Με το που το φόρεσα άρχισα να παίζω και να χορεύω. Δείτε εδώ το βίντεο που ανέβασα στο instagram.

Κατά τη γνώμη μου, δεν χρειάζεται να «κυνηγάτε» με μανία τη μόδα στο μαγιό. Αυτό που πρέπει να προσέχετε είναι να σας κολακεύει. Κι ας είναι μπικίνι, μονοκίνι, ολόσωμο, brazilian, κανονικό. Πρέπει να το φοράτε και να νιώθετε άνετα. Να περπατάτε περήφανες και καμαρωτές ;-)

Υ.Γ.: Το εκπληκτικό, χρωματιστό και αγαπημένο μου πλέον ολόσωμο μαγιό είναι Pink Woman.

 

Δείτε ακόμα: Πώς να βάλετε μόνες σας ψεύτικες βλεφαρίδες και πώς να πετύχετε τα φρύδια των stars