Όταν ήμουν μικρή, είχα ένα μεγάλο όνειρο. Να πάω βόλτα- διακοπές με ένα τροχόσπιτο. Έβλεπα ταινίες, διάβαζα περιοδικά, άκουγα ιστορίες -όλα πάντα είχαν να κάνουν με κάποιο τροχόσπιτο- και έτρεχα κατευθείαν στους δικούς μου για να τους εκμυστηρευτώ την έντονη πλέον επιθυμία μου. Τζίφος. Ποτέ δεν πήγα καμία βόλτα, για την ακρίβεια ποτέ δεν μπήκα καν μέσα σε κάποιο για να δω πως είναι.

Μέσα απο αυτή τη δουλειά που κάνω, λοιπόν, μου δόθηκε και αυτή η ευκαιρία. Να πάω εκδρομή με ένα τροχόσπιτο για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης! Ο ενθουσιασμός μου όπως καταλαβαίνετε ήταν τεράστιος.

Μπορεί να μην ήταν όλα ακριβώς όπως τα περίμενα, όμως η εμπειρία θα μου μείνει σίγουρα αξέχαστη.

Ήμασταν 8 άτομα μέσα σε ένα τροχόσπιτο που κανονικά χωρούν 4. Η μακιγιέζ, ο κομμωτής, η στυλίστρια, η βοηθός της, ο φωτογράφος, ο βοηθός του, ο υπεύθυνος του περιοδικού κι εγώ. Και φυσικά όλα τα ρούχα της φωτογράφισης, οι κάμερες, τα φλας και τα βαλιτσάκια με τα πιστολάκια και τα καλλυντικά. Ήμασταν κάπως στριμωγμένοι θα έλεγα ευγενικά- δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε θα έλεγα κυριολεκτικά- αλλά εγώ περνούσα υπέροχα. Ακόμη και όταν έπρεπε να με φτιάχνουν την ώρα της διαδρομής, για να μην χάνουμε χρόνο και να προλάβουμε το καλό φως, δεν σταμάτησα να τραγουδάω και να γελάω! Για να μην πω τι γινόταν όταν τα πράγματα άρχισαν να πέφτουν κάτω απο το τραπεζάκι σε κάθε στροφή!

Ευτυχώς όλη η ομάδα ήταν υπέροχη, γνωριζόμαστε τόσο καλά πλέον που διασκεδάζαμε και απολαμβάναμε την κάθε στιγμή! Το είδαμε ως μια ωραία «περιπέτεια» όλοι μας και με καλή διάθεση δουλέψαμε και βγάλαμε ένα φανταστικό αποτέλεσμα!

 

Δείτε ακόμα: Τα 5 πράγματα που κάνω στα ατίθασα μαλλιά μου στις διακοπές