Δεν έχουν γεννηθεί όλα τα κορίτσια με το σύνδρομο της νοικοκυράς. Όχι. Μερικά δεν είναι ούτε ιδιαίτερα τακτικά, ούτε ιδιαίτερα προσεκτικά. Αντιθέτως, έχουν ένα απίστευτο ταλέντο να δημιουργούν από το τίποτα έναν μικρό χαμό.

Κι αν η εισαγωγή σού χτύπησε ένα μικρό καμπανάκι, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα ταυτιστείς με αρκετά από τα στοιχεία αυτής της λίστας.

Ξεκίνα το μέτρημα.

1. Όταν δοκιμάζεις ένα ρούχο από την ντουλάπα σου (ή όταν επιστρέφεις σπίτι και ξεντύνεσαι) δεν κρεμάς ΠΟΤΕ τα ρούχα στις κρεμάστρες. Απλά τα πετάς πάνω στο κρεβάτι, στον καναπέ, οπουδήποτε.

2. Άμεση συνέπεια του παραπάνω, αλλά και αμέτρητων άλλων συνηθειών σου που μπορούν να κάνουν έξαλλη σε δευτερόλεπτα τη μαμά σου, είναι ότι το δωμάτιό σου μοιάζει πάντα με βομβαρδισμένο τοπίο.

3. Μιας και είπαμε για τη μαμά σου: Το θέμα της τάξης στο σπίτι σου δεν φεύγει ποτέ από τα trending topics των συζητήσεών σας.

4. Το γραφείο σου μοιάζει λίγο πολύ με το δωμάτιό σου: Μια στοίβα (ή και περισσότερες) από χρήσιμα και άχρηστα αντικείμενα και χαρτιά που «ένας θεός ξέρει πώς βρέθηκαν εκεί». Ε;

5. Δεν καταλαβαίνεις γιατί να στρώσεις το κρεβάτι σου το πρωί, αφού, έτσι κι αλλιώς, σε λίγες ώρες θα το ξεστρώσεις για να ξανακοιμηθείς.

6. Πολλές φορές, μπορεί να σου πάρει μέχρι και μία ώρα για να βρεις τα κλειδιά σου. Το ίδιο ισχύει κατά καιρούς και με άλλα αντικείμενα που, ως δια μαγείας, εξαφανίζονται από το σπίτι σου. Ο Θεός να φυλάξει αν το κινητό είναι ξεχασμένο στο αθόρυβο.

7. Μερικά από τα εξαφανισμένα αντικείμενα πιθανότατα βρίσκονται στο -πάντα βρώμικο- αυτοκίνητό σου. Αλλά δεν είσαι και σίγουρη.

8. Απλώς αδυνατείς να φας χωρίς να λερώσεις το τραπέζι /το τραπεζομάντηλο/ τα ρούχα σου/όλα.

9. Κάπως έτσι, έχεις καταλήξει να κουβαλάς πάντα στην τσάντα σου χαρτομάντηλα και μαντηλάκια γρήγορου καθαρισμού ρούχων. Αλλά, ακόμα κι αν δεν τα κουβαλάς (γιατί ούτε προνοητική είσαι ιδιαίτερα), είναι σίγουρο ότι τα χρειάζεσαι σχεδόν καθημερινά.

10. Έχοντας, ωστόσο, αυτογνωσία, συχνά πυκνά αποφασίζεις ότι πρέπει να γίνεις «πιο τακτική». Η μαμά σου χαίρεται, το δωμάτιό σου λάμπει, η ντουλάπα σου ζει ανείπωτες στιγμές ευτυχίας. Και όλο αυτό συνήθως διαρκεί περίπου μία μέρα.

 

Δες ακόμα: Οι 10 μαγικοί κανόνες για να βγάζεις καλύτερες φωτογραφίες