Και ποια γυναίκα δεν θέλει να έχει πυκνά, «γεμάτα» φρύδια που θα πλαισιώνουν τέλεια το πρόσωπό της, τονίζοντας το βλέμμα της;

Τι γίνεται, όμως στην περίπτωση που α) η φύση δεν σε προίκισε με αυτά, β) έπαθες κάτι παρόμοιο με την Khloe Kardashian, γ) έβγαλες υπερβολικά τα φρύδια σου την τελευταία φορά και έχεις μετανιώσει όσο τίποτε άλλο;

Με αυτά τα 2 φυσικά υλικά – που οι περισσότερες έχουμε στο σπίτι μας- θα κάνεις το όνειρό σου για πυκνά, «γεμάτα» φρύδια, πραγματικότητα εύκολα, γρήγορα και οικονομικά:

 

4964 take aloe vera juice

 

Τα μόνα 2 φυσικά υλικά που θα χρειαστείς είναι:

1 κουταλιά της σούπας gel αλόης βέρα (aloe vera)

1 κουταλάκι του γλυκού λάδι βιταμίνης Ε (από κάψουλες της βιταμίνης - απλά τη «σπας» και χρησιμοποιείς το περιεχόμενό της)


Η προετοιμασία είναι πανεύκολη:

Σε ένα μικρό μπολάκι ανακάτεψε gel αλόης με έλαιο βιταμίνης Ε. Χρησιμοποίησε ένα καθαρό βουρτσάκι μάσκαρα (ή το βουρτσάκι από την παλιά σου μάσκαρα αφού το καθαρίσεις πολύ καλά) και ακολούθησε τις παρακάτω οδηγίες για πιο αποτελεσματική εφαρμογή.

 

66806 1 5

 

Η σωστή εφαρμογή

Κάνε μασάζ στην περιοχή των φρυδιών εφαρμόζοντας παράλληλα μία μικρή ποσότητα από το serum που έφτιαξες. Με αυτόν τον τρόπο τονώνεται η κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή και αναπτύσσονται πιο γρήγορα τα φρύδια. Όσο για την ιδανική ώρα εφαρμογής, άπλωσέ το λίγο πριν πας για ύπνο και σε καθημερινή βάση.

Δες ακομη:

13 χτενίσματα που μπορείς να κάνεις σε κοντά μαλλιά

Λαμπερά μαλλιά με την πιο θρεπτική DIY μάσκα ομορφιάς!