Έχω μοιραστεί μαζί σας αρκετά μυστικά ομορφιάς κατά καιρούς. Δεν είναι πολλά αυτά που κάνω σε καθημερινή βάση, είναι όμως ιδιαίτερα βασικά. Σήμερα αποφάσισα να σας πω όσα ΔΕΝ κάνω. Τα οποία είναι εξίσου βασικά:

- Δεν κοιμάμαι ποτέ βαμμένη. Οκ, σας το έχω πει εκατομμύρια φορές, όμως το καλό ντεμακιγιάζ είναι το βασικότερο όλων για υγιή επιδερμίδα.

- Δεν σπάω ποτέ μόνη μου τα σπυράκια. Και αυτός ο κανόνας με έχει σώσει. Να ξέρετε πως, κάθε φορά που σπάτε μόνες σας ένα σπυράκι, το μολύνετε, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται και άλλα σπυράκια παραδίπλα!

- Δεν πιάνω ποτέ το πρόσωπό μου, όπως δεν αφήνω και κανέναν άλλον να το πιάσει, με βρώμικα χέρια. Και όταν λέω «βρώμικα», δεν εννοώ να έχουν λάσπες και χώματα, αυτό είναι προφανές! Εννοώ πως δεν πιάνω το πρόσωπό μου ΠΟΤΕ εκτός κι αν τα έχω μόλις πλύνει ή έχω κάνει μόλις μπάνιο. Μην ξεχνάτε πως το κινητό τηλέφωνο, το τηλεκοντρόλ, το τιμόνι του αυτοκινήτου κλπ έχουν πολλά μικρόβια!

- Δεν χρησιμοποιώ ποτέ όποια κρέμα βρω μπροστά μου, ή όποια κρέμα μου χαρίσουν σε δειγματάκια. Χρησιμοποιώ μόνο αυτή που ξέρω ότι είναι καλή, ελαφριά και κατάλληλη για τη δική μου επιδερμίδα.

- Δεν χρησιμοποιώ ποτέ ξένες πετσέτες και μαξιλαροθήκες. Ακόμη κι όταν πηγαίνω διακοπές, φροντίζω να έχω πάντα μαζί μου μία καθαρή μαξιλαροθήκη και μια μικρή πετσέτα προσώπου. Ποτέ δεν ξέρεις!

Όπως βλέπετε, πρόκειται για απλούς κανόνες, που όμως κάνουν τη διαφορά. Ακολουθήστε τους και θα με θυμηθείτε ;-)

 

Δείτε ακόμα: Το #1 κόλπο στο μακιγιάζ για να φαίνεστε μικρότερες