Διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, περιμένοντας το πρώτο της παιδάκι, ενώ σε κάθε της εμφάνιση παραδίδει μαθήματα στυλ και κομψότητας με τις fashion και beauty επιλογές της.

Ο λόγος για την Chrissy Teigen, το μοντέλο του Sports Illustrated που πρόσφατα δεν δίστασε να μοιραστεί με όλους τους followers της στα social media μια φωτογραφία που αποκάλυπτε τις ραγάδες στα πόδια της, αποδεικνύοντας πως όλες έχουμε ψεγάδια στο σώμα μας - ακόμα και τα supermodels.

 

Chrissy Teigen Stretch Marks Bruises


Αυτή τη φορά, λοιπόν, η makeup artist της μέλλουσας μανούλας, Mary Phillips, αποκαλύπτει σε συνέντευξή της μερικά από τα μυστικά της beauty ρουτίνας της Chrissy Teigen:

 

chrissy teigen grammys 2016 beauty w540

Στο κόκκινο χαλί των φετινών Grammy


Το τέλειο cat –eye look

«Για να πετύχεις ένα τέλειο cat- eye look όπως αυτό της Chrissy στα φετινά Grammys θα πρέπει να εφαρμόζεις το eyeliner ανάμεσα στις βλεφαρίδες, όχι στο βλέφαρο. Με αυτόν τον τρόπο κάνεις πιο έντονο το βλέμμα σου» λέει η Mary Phillips.

 

chrissy teigen at 2014 grammy awards in los angeles 5

 
Το μυστικό με τη μάσκαρα

«Πέρνα το βουρτσάκι πρώτα στη βάση των βλεφαρίδων και μετά συνέχισε προς τις άκρες. Έτσι, τις κάνεις να φαίνονται πιο πυκνές και μακριές, δίνοντας την εντύπωση ότι είναι ψεύτικες».

 

o CHRISSY TEIGEN facebook

 
Η λαμπερή επιδερμίδα και η beauty ρουτίνα της

«Όχι, η λαμπερή επιδερμίδα της Chrissy δεν οφείλεται μόνο σε ένα προϊόν, αλλά σε μια ολόκληρη ρουτίνα ομορφιάς και στον τρόπο ζωής της. Τρώει σωστά, γυμνάζεται, πίνει πολύ νερό» αναφέρει η γνωστή makeup artist. Και συνεχίζει αποκαλύπτοντας πώς μπορεί κάθε γυναίκα να πετύχει το ίδιο: «Θα πρέπει να έχεις μια συστηματική ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σου. Εφάρμοζε την ενυδατική σου πρωί- βράδυ, δοκίμαζε μάσκες προσώπου και θεραπείες ακόμη και μόνη σου στο σπίτι. Επίσης, προσωπικά προτιμάω καλλυντικά με όσο το δυνατόν πιο φυσικά συστατικά».

 

Όσο για το αγαπημένο της beauty tool, η ίδια η Chrissy σε παλαιότερη συνέντευξή της έχει αποκαλύψει πως αυτό δεν είναι άλλο από το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες. Με λίγες και εύκολες κινήσεις, μεταμορφώνει το eye look!