Το μεγαλύτερο και πιο glam red carpet της χρονιάς είναι γεγονός! Κι ενώ από χθες είδαμε (και βαθμολογήσαμε) τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των φετινών βραβείων Όσκαρ, ήρθε η ώρα να κάνουμε zoom στο μανικιούρ των stars. Γιατί (και) η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά.

Με το μανικιούρ των περισσότερων διάσημων κυριών να κινείται στις ίδιες απλές και καθαρές γραμμές με το μακιγιάζ τους και τις neutral, πιο nude αποχρώσεις να κυριαρχούν, stars όπως η Olivia Wilde, η Margot Robbie, η Rachel McAdams και η Sofia Vergara αποφάσισαν να τηρήσουν τον κανόνα «less is more» και στο μανικιούρ τους αποφεύγοντας υπερβολές στο χρώμα ή στο nail art.

 

6 olivia wilde mani oscars2016

Olivia Wilde

 

Φυσικά, δεν έλειψαν και οι stars που προτίμησαν πιο κλασικές επιλογές για το κόκκινο χαλί (σκούρο μπορντό – βαθύ κόκκινο), όπως η Chrissy Teigen, που το συνδύασε με τις κεντητές λεπτομέρειες του Marchesa φορέματός της, ή η ηθοποιός Mindy Kaling.

 

1chrissy teigen mani oscars2016

Chrissy Teigen

 


Τέλος, η Kerry Washington ήταν από τις λίγες που αφενός ενέδωσαν στις πιο σκούρες αποχρώσεις στα νύχια τους, επιλέγοντας ένα μανικιούρ σε μαύρη απόχρωση (ασορτί με το Versace φόρεμά της), και αφετέρου δοκίμασαν να παίξουν με την υφή του μανικιούρ τους, συνδυάζοντας το ματ και το πιο γυαλιστερό στα νύχια τους.

 

9kerry washington mani oscars2016

Kerry Washington


Δες 10 μανικιούρ που ξεχωρίσαμε στο κόκκινο χαλί των Oscars, στη photo gallery:

Oscars 2016: Τα μανικιούρ των stars στο κόκκινο χαλί