Επιτέλους Άνοιξη!

Αυτό αναφώνησα το ΣΚ που μας πέρασε αφού ο ήλιος ήταν ζεστός -με κοντομάνικο ήμουν χθες το μεσημέρι- και οι βόλτες δίπλα στη θάλασσα ατέλειωτες. Οκ, ο καιρός μας τα χαλάει πάλι λίγο αυτήν την εβδομάδα (Μάρτης-γδάρτης είναι αυτός) όμως όπως και να το κάνουμε έχουμε πλέον καλή διάθεση αφού όλα γύρω μας είναι ανθισμένα και χρωματιστά.

Ήρθε η στιγμή λοιπόν που θα προσαρμόσουμε στην προσωπικότητά μας -και κατά συνέπεια και στο μακιγιάζ μας- αυτή την ωραία διάθεση και ενέργεια, τις όμορφες μυρωδιές αλλά και τα έντονα χρώματα.

Ζήτησα για άλλη μια φορά από την make up artist Θεώνη Στραβοκεφάλου να μου πει ποιες είναι οι τάσεις του ανοιξιάτικου μακιγιάζ για φέτος, τα πιο σημαντικά tips που πρέπει να ξέρουμε και πώς θα μπορέσουμε να το κάνουμε μόνες μας στο σπίτι. Ιδού η απάντησή της:

Θα λατρέψεις τις σκιές αυτήν την εποχή! Συγκεκριμένα, οι φωτεινές με ελαφριά λάμψη δίνουν δροσερό ύφος! Από την άλλη η έντονη μάσκαρα δεν έφυγε ποτέ από τη μόδα. Το τριανταφυλλί (κόκκινο-φούξια) χρώμα στα χείλη κάνει την εμφάνισή του και πραγματικά θα το αγαπήσουμε γιατί από μόνο του είναι αρκετό για να ξεχωρίσουμε!

Δες πώς πολύ εύκολα μπορείς να πετύχεις το πιο hot ανοιξιάτικο μακιγιάζ ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1. Δεν ξεχνάμε ποτέ την αντηλιακή μας κρέμα!
2. Αμέσως μετά περνάμε το foundation, το οποίο καλό είναι να έχει αρκετό νερό, για να είναι ελαφρύ έτσι ώστε να το φοράμε όλη μέρα.
3. Βάζουμε λίγο πιο σκούρα πούδρα σε όλο το πρόσωπο και επιμένουμε με την ίδια πούδρα να κάνουμε κοψίματα και δεν ξεχνάμε ποτέ το ρουζ γιατί μας δίνει υγεία ;-)
4. Βάζουμε έντονη μάσκαρα. Για σκιά, μπορούμε να βρέξουμε το πινέλο μας ή το δάχτυλό μας. Μπορούμε επίσης να πάρουμε ακόμα και από την πούδρα της γυαλάδας  ή από το ρουζ μας αν δεν έχουμε σκιά!
5. Τέλος, περνάμε περίγραμμα (όχι έξω από αυτό των χειλιών μας) σε κόκκινο χρώμα και το σβήνουμε προς τα μέσα. Μετά με ένα πινέλο βάζουμε φούξια κραγιόν και το περνάμε και πάνω από το κόκκινο μολύβι και έτσι με αυτή τη μίξη έχουμε το λατρεμένο τριανταφυλλί μας!!

 

makigiaz anoiksi

 

Να έχουμε ένα δροσερό και χρωματιστό μήνα!