Η χρήση του μολυβιού περιγράμματος δεν είναι κανένα νέο μυστικό σε ό,τι έχει να κάνει με το μακιγιάζ των χειλιών μας. Τονίζει το σχήμα τους και μας βοηθάει να τα κάνουμε ελαφρώς πιο γεμάτα, ενώ «συγκρατεί» το κραγιόν και μας κάνει να αποφεύγουμε τις μουντζούρες. Έχεις όμως παρατηρήσει ότι συχνά το αποτέλεσμα παραπέμπει περισσότερο σε... κλόουν παρά σε φυσικά γεμάτα χείλη;

Το πραγματικό μυστικό λοιπόν είναι να βγάλεις το περίγραμμα ελαφρώς έξω από το φυσικό όριο των χειλιών σου στο κέντρο τους, αλλά ΟΧΙ στις άκρες τους.

Η σωστή διαδικασία:
Ξεκίνα από το πάνω χείλος και περίγραψε (ελαφρώς έξω από το φυσικό όριο) την «καρδιά», αλλά προχώρα προς τις άκρες φτάνοντας μόνο μέχρι τα σημεία που είναι κάθετα από τις δύο άκρες της μύτης σου. Από εκεί και πέρα, φέρε το περίγραμμα ακριβώς πάνω στο φυσικό όριο των χειλιών σου. Κάνε το ίδιο για το κάτω χείλος.

Υ.Γ.: Στις φωτογραφίσεις, η αλήθεια είναι ότι πολλοί μακιγιέρ βγάζουν το μολύβι αρκετά έξω από το φυσικό περίγραμμα, αλλά το μακιγιάζ μιας φωτογράφισης είναι πάντα πιο έντονο από αυτό της κανονικής ζωής, γιατί πολύ απλά στον φακό δείχνει διαφορετικό. Ο στόχος σου στην καθημερινότητά σου θα πρέπει να είναι να δείχνεις όχι μόνο σέξι, αλλά και φυσική!