Το όνομά του είναι Hung Vanngo και θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους makeup artists τόσο στον χώρο της Μόδας όσο και σε αυτόν της showbiz (είναι ο άνθρωπος πίσω από τα looks της Selena Gomez και άλλων stars). Είναι επίσης ο αγαπημένος μακιγιέρ των Αγγέλων της Victoria’s Secret: Έχει συνεργαστεί με την εταιρία σε shows και καμπάνιες, ενώ πολλά από τα διάσημα αγγελάκια τον εμπιστεύονται ακόμα και για τα red carpet looks τους – η Taylor Hill και η Stella Mawell έχουν κάνει μερικές από τα πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις τους χάρη σε εκείνον.

 

 

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on Nov 4, 2015 at 7:39am PST

 

 

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on Oct 12, 2016 at 8:49am PDT

 

 

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on Sep 22, 2016 at 6:21pm PDT

 

 

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on Aug 18, 2016 at 9:54am PDT

 

Ποια είναι λοιπόν τα tips που ο ίδιος θα έδινε στις γυναίκες σε ό,τι αφορά το μακιγιάζ τους;

«Το έχετε ακούσει πολλές φορές, αλλά πιστεύω πολύ στο “less is more”. Δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από μια καθαρή, όμορφη επιδερμίδα, λίγο eyeliner και μια δόση χρώματος στο look. Μην προσπαθείτε να μιμηθείτε τα μακιγιάζ που βλέπετε στο instagram. To highlighter, για παράδειγμα, μπορεί στην πραγματική ζωή να μην έχει τα ίδια αποτελέσματα όπως στον φακό. Επίσης, πολλοί πιστεύουν ότι τα χοντρά και τέλεια βαμμένα φρύδια είναι όμορφα, αλλά εμένα δεν μου αρέσουν. Δεν θα δεις πουθενά τέτοια φρύδια στο δικό μου instagram account. Μου αρέσει να τα κρατάω φυσικά και να μην τα βάφω έντονα» έχει δηλώσει ο Vanngo στο Fashionista

Όσο για τα μεγαλύτερα λάθη που βλέπει να κάνουν οι γυναίκες στο μακιγιάζ τους, ο ίδιος έχει αποκαλύψει στο Fashiongonerogue: «Δεν ξέρω αν θα τα χαρακτήριζα λάθη, γιατί όλα είναι θέμα γούστου. Αλλά όντως θεωρώ ότι θα έπρεπε να προσέχουν την υπερβολή. Για παράδειγμα, λίγο lip gloss είναι υπέροχο, ενώ πολύ lip gloss κάνει το look να δείχνει “φτηνό”. Επίσης, πολλές γυναίκες βάζουν μεγάλη ποσότητα από foundation, concealer και bronzer. Και, τέλος, να γυρίζετε πάντα τις βλεφαρίδες σας με το ψαλιδάκι πριν βάλετε μάσκαρα! Αυτά τα 5 έξτρα δευτερόλεπτα στο μακιγιάζ σας, μπορούν να κάνουν τεράστια διαφορά στο βλέμμα σας».