Χθες, ήμουν στη φωτογράφιση για τη φθινοπωρινή καμπάνια της Pink Woman, από την οποία σας έδωσα μια γεύση τόσο μέσα από το Dutchesss Daily, όσο και μέσα από το instagram account μου. Ανάμεσα στα σχόλια για τις φωτογραφίες, πολλά ήταν αυτά που ρωτούσαν για το έντονο κόκκινο κραγιόν της φωτογράφισης (btw, αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μου) και άλλα ρωτούσαν για τις... πυκνές βλεφαρίδες μου :p Και εδώ ακριβώς βρίσκεται το μικρό κολπάκι που υποσχέθηκα στον τίτλο!

 

doukissa nomikou kokkino kragion vlefarides makigiaz

 

Γιατί, στην πραγματικότητα, εκτός από τη μάσκαρα που έτσι κι αλλιώς είναι απαραίτητη για οποιοδήποτε μακιγιάζ, χθες είχα και μια μικρή «βοήθεια» από μερικά τουφάκια ψεύτικων βλεφαρίδων. Να ξέρετε, κορίτσια, πως μπορούν να κάνουν τεράστια διαφορά στο βλέμμα σας, δίνοντάς του ένταση και μεγαλώνοντας απίστευτα τα μάτια.

Αλλά, ΠΡΟΣΟΧΗ: Όλο το μυστικό είναι το αποτέλεσμα να δείχνει φυσικό. Και δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δείχνει φυσικό αν διαλέξετε τεράστιες ψεύτικες βλεφαρίδες σε «σειρά». Αντιθέτως, μερικά τουφάκια (σε medium μέγεθος), τοποθετημένα κυρίως στην εξωτερική γωνία του ματιού, δίνουν αυτή την ένταση στο βλέμμα αλλά δεν δείχνουν αφύσικα και ψεύτικα.

 

WhatsApp Image 2017 07 07 at 5.57.23 PM

 

Extra tip: Ένα άλλο κόλπο, αντί για τα τουφάκια, που ομολογουμένως είναι πιο δύσκολα στην εφαρμογή τους, είναι να κόψεις μια σειρά ψεύτικων βλεφαρίδων στη μέση και να την τοποθετήσεις στην εξωτερική γωνία του ματιού. Αυτό θα δώσει το εφέ του «γατίσιου» βλέμματος, αλλά παράλληλα δεν θα κάνει το μάτι να δείχνει φορτωμένο και αφύσικο όπως η ολόκληρη σειρά.

 

WhatsApp Image 2017 07 07 at 5.57.01 PM

 

Extra tip #2: Για να αποκτήσεις παρ’ όλα αυτά πιο μακριές και πλούσιες φυσικές βλεφαρίδες, σου συνιστώ ανεπιφύλακτα το καστορέλαιο. Εφάρμοσέ το πάνω στις βλεφαρίδες σου κάθε βράδυ και σε λίγες εβδομάδες θα δεις θεαματικά αποτελέσματα!

Υ.Γ.: Θυμήσου όλα τα tips για την εφαρμογή των ψεύτικων βλεφαρίδων (ολόκληρες και σε τουφάκια)!