Επιμελείται το μακιγιάζ μερικών από τις πιο διάσημες γυναίκες στον κόσμο, ανάμεσά τους, η Selena Gomez, πάνω στην οποία ο Hung Vanngo λατρεύει να δοκιμάζει διάφορες εκδοχές των smokey eyes. Ποια είναι όμως τα μυστικά του συγκεκριμένου μακιγιάζ; Ο ίδιος τα αποκάλυψε στο beautycrew.com.

 

 

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on May 31, 2016 at 6:57pm PDT

 

 

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on Sep 9, 2017 at 7:25pm PDT

 

 

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on Nov 20, 2016 at 4:03pm PST

 

 

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo) on Jun 3, 2017 at 6:49pm PDT

 

Να λοιπόν τι σε συμβουλεύει να κάνεις για να πετύχεις το τέλειο smokey eye:

1. Ξεκίνα με ένα primer ματιών
Σύμφωνα με τον Hung Vanngo, η χρήση του συγκεκριμένου προϊόντος θα αναδείξει καλύτερα τα χρώματα των σκιών που θα χρησιμοποιήσεις, θα σε βοηθήσει να κάνεις καλύτερο blending και θα αυξήσει τη διάρκεια του μακιγιάζ.

2. Μην περιοριστείς σε μόνο ένα προϊόν
Αντί να χρησιμοποιήσεις μόνο μία σκιά για να δημιουργήσεις το μακιγιάζ, ο beauty expert σού προτείνει να «χτίσεις» ένα πολυεπίπεδο look. «Εγώ σχεδιάζω το σχήμα με ένα μολύβι και, πάνω από αυτό, χρησιμοποιώ από μία μέχρι και τέσσερις σκιές για να δημιουργήσω πολλαπλά επίπεδα, δίνοντας έμφαση και περισσότερο βάθος στην εξωτερική γωνία του ματιού. Το κλειδί είναι να απλώσεις κάθε προϊόν σε λεπτές στρώσεις και να επιμείνεις στο blending των σκιών».

3. Χρησιμοποίησε τα σωστά πινέλα
Σύμφωνα με τον Vanngo, θα χρειαστείς: Ένα μικρό πινέλο για «σβήσιμο» (smudge brush) με το οποίο θα απαλύνεις την ένταση του μολυβιού, ένα flat πινέλο ματιών για να απλώσεις τις σκιές και ένα blending πινέλο ματιών για να τελειοποιήσεις το look.

4. Παίξε με τις υφές
Τα προϊόντα με διαφορετικές υφές είναι που τελικά θα κάνουν ένα μακιγιάζ να μην είναι μονοδιάστατο. Οι ματ σκιές δημιουργούν βάθος και τονίζουν το βλέμμα, ενώ οι σκιές με λάμψη είναι ιδανικές για τα σημεία που θέλεις να δώσεις περισσότερο φως.

Extra tip:
Για πιο λαμπερό αποτέλεσμα, εφάρμοσε τις ιριδίζουσες σκιές με ένα νωπό (αλλά όχι υγρό) πινέλο.