Δεν χρειάζονται συστάσεις για τη Beyoncé. Εκτός από ταλαντούχα, είναι παράλληλα από τις stars με τις πιο αξιοζήλευτες, λαμπερές επιδερμίδες και σε κάθε εμφάνισή της εντυπωσιάζει τόσο με το οutfit όσο και με το μακιγιάζ της.

O Sir John Barnett, makeup artist της Beyoncé αλλά και πολλών άλλων celebrities όπως η Chrissy Teigen και η Karlie Kloss, αποκάλυψε στο περιοδικό Allure τα μυστικά του για τέλειες βλεφαρίδες:


Το πρωταρχικό βήμα

-Για τον «Sir John», όπως είναι γνωστός, η μάσκαρα για όγκο – επιμήκυνση (lengthening mascara) λειτουργεί ως primer, δηλαδή βάση πάνω στην οποία θα συνεχίσεις βάζοντας μία άλλη μάσκαρα (στην ουσία είναι η διάφανη μάσκαρα που καλύπτει και πυκνώνει τις βλεφαρίδες δημιουργώντας ένα έντονο βλέμμα). Στη συνέχεια, ο ίδιος προτείνει να εφαρμόσεις το βουρτσάκι της μαύρης μάσκαρα στις ρίζες των πάνω βλεφαρίδων σου, κουνώντας την ελαφρώς δεξιά αριστερά, «όπως κάνεις με την οδοντόβουρτσα στα δόντια σου», όπως χαρακτηριστικά λέει, και τελείωσε την κίνηση περνώντας την από όλο το μήκος των βλεφαρίδων. 

 

tumblr meggtapj0w1rm3mdeo1 500


Το παιχνίδι παίζεται στις «εξωτερικές γωνίες»

- «Κάνω focus στις εξωτερικές γωνίες των βλεφαρίδων για ένα σαγηνευτικό cat eye εφέ» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Sir John εξηγώντας πως χρησιμοποιεί μία μάσκαρα για extra όγκο μόνο στις εξωτερικές βλεφαρίδες. Παράλληλα, με γρήγορες κινήσεις κι ενώ η μάσκαρα είναι ακόμα υγρή πάνω στις βλεφαρίδες, πιέζει προς τα πάνω τις βλεφαρίδες με το δάχτυλο για να τις γυρίσει. Έτσι, δεν χρειάζεται ψαλιδάκι βλεφαρίδων.

 

Sir John

 

Και το μυστικό για τις κάτω βλεφαρίδες

-Όπως ο ίδιος λέει, αποφεύγει να χρησιμοποιεί την κλασική μαύρη μάσκαρα και κρατά τις ισορροπίες στο μακιγιάζ εφαρμόζοντας, στις κάτω βλεφαρίδες, μία καφέ μάσκαρα για μήκος. Εφαρμόζοντας κάθετα το βουρτσάκι της μάσκαρα, το περνά στις βλεφαρίδες καλύπτοντάς τες ελαφρά. «Θα δείχνει με μαύρο από μακριά, αλλά είναι πιο κολακευτικό από κοντά», λέει χαρακτηριστικά.

 

 Δες ακόμα: Τα πιο ασυνήθιστα tips ομορφιάς των stars