Αν βάφεις τα μαλλιά σου ξανθά, τότε ένα από τα πράγματα που σίγουρα σε απασχολούν κάθε φορά που μπαίνεις στη διαδικασία βαφής είναι πώς θα φαίνονται τα φρύδια σου και, πιο συγκεκριμένα, ποια είναι η σωστή απόχρωση που πρέπει να τα βάψεις για να πετύχεις ένα matchy-matchy look!

Ποιος είπε όμως, πως η ίδια απόχρωση (ξανθά μαλλιά- ανοιχτά φρύδια) είναι ο κανόνας στο μακιγιάζ και γενικότερα στο beauty look σου; « Ο συνδυασμός ξανθών μαλλιών και σκούρων φρυδιών είναι ολοένα και πιο hot και πολλές είναι οι πελάτισσες που μας τον ζητούν» αναφέρει χαρακτηριστικά η eyebrow master Kristie Streicher.

Εξάλλου, «όταν ταιριάζεις τα φρύδια με το χρώμα των μαλλιών σου, το βλέμμα σου είναι πολύ φυσικό και πολύ soft. Η αντίθεση (στην απόχρωση των μαλλιών και των φρυδιών) είναι αυτή που θα κάνει τη διαφορά και θα σε κάνει να δείχνεις γεμάτη αυτοπεποίθηση. Το πόσο έντονη θα είναι η αντίθεση εξαρτάται από την κάθε γυναίκα» εξηγεί η ίδια, προσθέτοντας: «Δημιούργησε ένα τολμηρό look που θα κάνει τα μάτια σου να δείχνουν μεγαλύτερα. Τα φρύδια είναι σημείο αναφοράς του προσώπου. Μπορείς φυσικά να πειραματιστείς με την απόχρωση των φρυδιών σου και να την κάνεις πιο σκούρα από αυτή των μαλλιών σου. Βέβαια, απόφυγε τις υπερβολές τύπου άσπρα μαλλιά- μαύρα φρύδια και να ξέρεις ότι πολλοί είναι οι παράγοντες που καθορίζουν ποια είναι η σωστή απόχρωση για να κάνεις αντίθεση, όπως ο τόνος της επιδερμίδας σου, το χρώμα των ματιών αλλά και το σχήμα των φρυδιών».

 

blondes dark brows cara d

 
Δες στη photo gallery μερικές από τις stars που έχουν κατά καιρούς υιοθετήσει αυτή την τάση:

Είσαι ξανθιά; Αυτή είναι η πιο hot τάση στα φρύδια που πρέπει να δοκιμάσεις!

Δες ακόμα: Όσα πρέπει να τρως για να είσαι αδύνατη – και πώς να τα συνδυάσεις