Μεσουράνησε τη δεκαετία των ‘90s , διαγράφοντας μία από τις πιο εντυπωσιακές πορείες στον χόρο του μόντελινγκ ενώ οι συμμετοχές της σε διαφημιστικές καμπάνιες και fashion shows είναι πραγματικά αμέτρητες! Σήμερα, ακόμη κι αν έχει κλείσει τα 42, η Kate Moss παραμένει μία γοητευτική και άκρως σαγηνευτική γυναίκα και ένα από τα πιο ακριβοπληρωμένα μοντέλα.

Λογικό, είναι, λοιπόν, μετά από τόσα χρόνια δουλειάς και συνεργασίας με διάσημους makeup και hair experts, να έχει μάθει αρκετά άκρως ενδιαφέροντα μυστικά ομορφιάς. Και, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό «W», αποφάσισε να μοιραστεί τόσο το αγαπημένο της beauty trick που διατηρεί την επιδερμίδα της λαμπερή και νεανική, όσο και την απρόσμενη πηγή από την οποία το έμαθε.

 

13177341 1029854840427158 8694760935591878549 n


Συνηθίζει, λοιπόν, κάθε φορά που αισθάνεται θαμπή την επιδερμίδα της (ή και μετά από ένα μεγάλο ξενύχτι), να βυθίζει το πρόσωπό της σε μία λεκάνη γεμάτη με παγωμένο νερό και παγάκια. «Είναι πολύ καλό beauty tip και πραγματικά λειτουργεί» εξηγεί, μιας και με αυτόν τον τρόπο «βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος και η επιδερμίδα φαίνεται πιο υγιής».

 

kate moss screen shot


Κι αν αναρωτιέσαι από ποιον αντέγραψε το συγκεκριμένο μυστικό ομορφιάς, η ίδια αποκαλύπτει: «Απλά έβλεπα την ταινία Mommie Dearest. Στην αρχή είπα "είναι τρελό" αλλά μετά συνειδητοποίησα οτι αυτά τα "old school tricks" πάντα πιάνουν. Ακόμη, βάζω και μερικές φέτες- ροδέλες αγγουριού στο πρόσωπο. Με αυτό το κόλπο σίγουρα θα τονώσεις την επιδερμίδα σου!».

Δες ακόμη: 6 λάθη στο μακιγιάζ που σε κάνουν να δείχνεις κουρασμένη!