Μπορεί να αγαπάμε το Καλοκαίρι για χιλιάδες λόγους, όμως ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα, που οι περισσότερες γυναίκες αντιμετωπίζουμε, είναι ποιο χτένισμα να κάνουμε στα μαλλιά μας. Κι αυτό γιατί η θερμοκρασία ανεβαίνει και η ιδέα του «αφήνω όλα τα μαλλιά μου λυτά στους ώμους» σε συνδυασμό με την υπερβολική ζέστη, κάνει την κατάσταση ανυπόφορη!

Ποια είναι η «σωτήρια» λύση και εν προκειμένω το «σωτήριο» χτένισμα, που αφενός μπορεί να μας σώσει από τη ζέστη, αφετέρου να μας κάνει να δείχνουμε στυλάτες όλες τις ώρες της ημέρας;

 

gigi hadid glamour 20nov15 rex b


To topknot, ή αλλιώς ο ψηλός κότσος, είναι σίγουρα το πιο safe και in fashion χτένισμα, που μπορεί να πετύχει κάθε γυναίκα μέσα σε λίγα λεπτά και ανεξάρτητα από τον τύπο των μαλλιών της! Ανάλογα, με την περίσταση, λοιπόν, μπορείς να δοκιμάσεις ένα πιο messy topknot με μικρά τουφάκια να πέφτουν ανάλαφρα στο πρόσωπο όπως αυτό της Gigi Hadid ή της Julianne Moore ή ένα πιο sleek όπως αυτό της Rita Ora ή της Bella Hadid.

 

Julianne Moore2 glamour 21jan15 rex b 540x810

 
Όσο για το μυστικό για να πετύχεις το τέλειο και με όγκο topknot, απλά χτένισε πολύ καλά τα μαλλιά σου και πιάσε τα σε ένα ψηλό ponytail στην κορυφή του κεφαλιού σου (αρκετά πιο ψηλά από το ύψος των αυτιών). Αφού στερεώσεις με ένα λαστιχάκι, κρέπαρε σε όλο το μήκος και στη συνέχεια γύρισε την κοτσίδα σου χαλαρά γύρω από τη βάση. Στερέωσε με τσιμπιδάκια ή φουρκέτες.

 

 Στη photo gallery μπορείς να δεις 15 stars που το έχουν υιοθετήσει στις επίσημες εμφανίσεις τους και να πάρεις ιδέες!

Topknot: 15 stars σου δείχνουν πως να υιοθετήσεις το hair trend!

Δες ακόμη: 7 λάθη που κάνεις στο μανικιουρ σου