Πρόσφατα έκανα μια άκρως καλοκαιρινή φωτογράφιση και λάτρεψα από την πρώτη στιγμή το beauty look, δηλαδή το make up και τα μαλλιά. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό μέσα στη λιτότητά του.

Τα μαλλιά επιμελήθηκε ο Βασίλης Μπουλούμπασης. Όσοι τον ξέρετε τον λατρεύετε, ενώ όσοι τον μαθαίνετε τώρα είμαι σίγουρη πως ερωτευθήκατε ήδη το χτένισμά του. Είναι ο ειδικός στο να πετυχαίνει τα λεγόμενα «κυματιστά μαλλιά» που παράλληλα είναι νεανικά και μοντέρνα! Στη συγκεκριμένη περίπτωση χρησιμοποίησε ένα χοντρό ψαλίδι για να πετύχει αυτό το χαλαρό κύμα και στο τέλος με ένα ενυδατικό προϊόν τα «χάλασε» με τα δάχτυλά του για να φαίνονται πιο φυσικά και ανεπιτήδευτα.

Extra tip: Εάν έχετε ίσια μαλλιά και λεπτή τρίχα, τότε δοκιμάστε να βάλετε σπρέι με αλατόνερο. Αν όμως έχετε χοντρή τρίχα και σγουρά μαλλιά, όπως κι εγώ, χρησιμοποιήστε οπωσδήποτε κάποιο ενυδατικό προϊόν γιατί το αλατόνερο θα τα αφυδατώνει κι άλλο.

Το μακιγιάζ επιμελήθηκε η Ρούλα Σταματόπουλου. Αγαπάει τις γυναίκες και θέλει να τις βλέπει πάντα λαμπερές (γι' αυτό την αγαπάμε κι εμείς). Ξέρει να αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά ενός προσώπου με το natural make up, που είναι και το δικό μου αγαπημένο. Όπως βλέπετε, έχει δώσει μεγάλη έμφαση στη σωστή βάση και το τέλειο δέρμα, επιλέγοντας ένα eyeliner για να τονιστούν τα μάτια και το βλέμμα. Δεν το έχει κάνει ούτε παχύ ούτε το έχει τραβήξει πολύ έξω από το μάτι, γιατί τότε θα έδειχνε «θεατρικό», υπερβολικό και καθόλου φρέσκο. Στα χείλη επέλεξε αγαπημένo nude κραγιόν για ακόμη πιο φυσικό αποτέλεσμα.


Extra tip: Όταν επιλέγετε ένα τόσο λαμπερό και ελαφρύ μακιγιάζ, φορέστε μισή ψεύτικη βλεφαρίδα. Αμέσως το βλέμμα σας θα γίνει πιο γατίσιο και έντονο ενώ θα φαίνεστε σχεδόν αμακιγιάριστες ;-)

 


Θυμηθείτε τα tips για να βάλετε τις ψεύτικες βλεφαρίδες, αλλά και για τέλεια καλοσχηματισμένα φρύδια.

Βρείτε περισσότερα beauty tips μου εδώ.