Είσαι έτοιμη να κάνεις μία καλοκαιρινή αλλαγή στα μαλλιά σου; Σκέφτεσαι εδώ και καιρό να κάνεις το μεγάλο βήμα και να κόψεις τα μαλλιά σου αφέλειες, αλλά ψάχνεις μία μικρή αφορμή; Αυτό το post θα σε εμπνεύσει! Αν πάλι έχεις ήδη αφέλειες, τότε μόλις βρήκες 12 διαφορετικά χτενίσματα για να πειραματιστείς και να ξεφύγεις από τo συνηθισμένο σου look.

Είτε με ελαφριά beachy waves, είτε με πιασμένα ψηλά τα μαλλιά σου σε messy bun, ακόμη και με γαλλική πλεξούδα στο πλάι, οι αφέλειες είναι από τα κλασικά και άκρως θηλυκά κουρέματα που μπορούν να πλαισιώσουν όμορφα το πρόσωπο κάθε γυναίκας, αναδεικνύοντας τα όμορφα χαρακτηριστικά της.

 

85bdb711c50bddcf0061b26927faf3fc

 
Στη gallery, λοιπόν, θα δεις 12 χτενίσματα που μπορείς να δοκιμάσεις καθημερινά και να πετύχεις εντυπωσιακές εμμφανίσεις.

14 υπέροχα χτενίσματα με αφέλειες!

Extra tip: Μην ξεχνάς πως οι αφέλειες, ανάλογα με το μήκος που έχουν, μπορούν να ανατρέψουν ορισμένα δεδομένα και στο μακιγιάζ σου, χωρίς αυτό να είναι απαραίτητα αρνητικό, μιας και μπορείς να δώσεις έμφαση σε διαφορετικά σημεία στο πρόσωπό σου, όπως το να δοκιμάζεις τολμηρά χρώματα στα χείλη σου ή να αφήνεις τα μάτια σου ακόμη και άβαφα!

 

Δες ακόμη: 3 μεγάλα don'ts στο μακιγιάζ σύμφωνα με τον makeup artist της Kim Kardashian