Ο Mario Dedivanovic είναι ο makeup artist που κρύβεται πίσω από τα beauty looks της Kim Kardashian και κατά καιρούς μας έχει μυήσει σε διάφορες τεχνικές μακιγιάζ (όπως το contouring και το strobing). Αυτή τη φορά, λοιπόν, ο διάσημος makeup artist αποκάλυψε σε συνέντευξη του τα τρία πράγματα που ο ίδιος θεωρεί ότι οι γυναίκες πρέπει να αποφεύγουν στο μακιγιάζ τους.

 1. Ηighlighter στη μύτη

Μπορεί να λατρεύουμε το highlighter, μιας και είναι το καλύτερο όπλο μας για να δώσουμε λάμψη στο πρόσωπό μας, όμως ο Mario εστιάζει στον λάθος τρόπο που το χρησιμοποιούμε στη μύτη και τονίζει το εξής: «Παρά το γεγονός ότι είναι μεγάλο trend στο διαδίκτυο (να κάνεις highlighting στη μύτη σου), δεν λειτουργεί κολακευτικά για το 95% των ανθρώπων. Κάνει τη μύτη να φαίνεται πολύ μεγαλύτερη. Εάν η άκρη της μύτης σου δεν είναι λεπτή ή μικρή, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να επιστήσεις ακόμη περισσότερο την προσοχή σε αυτό το σημείο» αναφέρει.

kim kardashian zdradza jak optycznie powiekszyc usta 60

 


2. Color Correcting

Το Color Correcting είναι η τεχνική στο μακιγιάζ που βασίζεται στη χρωματολογία και στην ουσία θέλει να «εξουδετερώνεις» με συγκεκριμένα – κυρίως παστέλ- χρώματα (ροζ, πορτοκαλί, λαχανί, μωβ-λιλά, nude, κίτρινο κλπ) διάφορα «προβλήματα» της επιδερμίδας (π.χ σπυράκια, μαύροι κύκλοι κλπ). «Δεν είμαι μεγάλος fan του Color Correcting, ιδιαίτερα έτσι όπως προβάλλεται από τα social media. Είναι από τα πράγματα που θεωρώ πως δεν υπάρχει λόγος να τα χρησιμοποιείς».

 

2F88E92700000578 0 image a 1 1450638367167


3. Εμμονή με το ματ αποτέλεσμα

Όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν, ο ίδιος αγαπά το πρόσωπο να έχει μία φυσική γυαλάδα και σε αυτή τη λογική θεωρεί πως δεν πρέπει να κάνουμε υπερβολές προσπαθώντας να πετύχουμε ένα ματ αποτέλεσμα. «Το πρόσωπο μιας γυναίκας φαίνεται πιο όμορφο όταν έχουν περάσει παραπάνω από δύο ώρες από τότε που έκανε το μακιγιάζ της» λέει χαρακτηριστικά, «νομιμοποιώντας» την -ανεπιθύμητη μέχρι σήμερα- γυαλάδα στο πρόσωπό μας μετά από ένα μεγάλο night out.

 

Δείτε ακόμα...

Δούκισσα Νομικού: Μυστικά ομορφιάς από τους ειδικούς (δείτε το βίντεο)!