Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η Selena Gomez είναι, εκτός από beauty, και hair icon. Η τελευταία μάλιστα αλλαγή στα μαλλιά της μας έκανε να θέλουμε κι εμείς αφέλειες στα μαλλιά μας! Αυτή τη φορά, η hairstylist της νεαρής pop star, Lona Vigi, αποκάλυψε 4 σημαντικά tricks για τέλεια μαλλιά - κι εμείς στα μεταφέρουμε παρακάτω:

- Το κόλπο για να καλύψεις τα αντιαισθητικά κενά στα μαλλιά

«Μου αρέσει να «γεμίζω» τα αντιαισθητικά κενά στα μαλλιά ή τα σημεία με αραίωση γύρω από την γραμμή των μαλλιών αλλά και σε όλο το κεφάλι με μια ματ σκιά φρυδιών σε απόχρωση που να ταιριάζει με το χρώμα των μαλλιών. Δημιουργεί την εντύπωση ότι τα μαλλιά είναι πιο πλούσια και η τρίχα πιο «χοντρή». Επίσης είναι σπουδαίο tip κι αν θες να «καλύψεις» τα γκρίζα μαλλιά. Άπλωσε τη ματ σκιά σε μορφή σκόνης στα μαλλιά σου και ψέκασε στη συνέχεια με λακ για πιο σταθερό αποτέλεσμα».

 

selena gomez hair 40 500x600


- Το τρικ για τα τσιμπιδάκια και τις φουρκέτες

Αν χρησιμοποιείς τσιμπιδάκια ή φουρκέτες στα μαλλιά σου, τότε σίγουρα ένα από τα πιο ενοχλητικά προβλήματα που αντιμετωπίζεις είναι το πώς θα τα κρατήσεις «σταθερά» στα μαλλιά σου, χωρίς να "γλιστράνε"... Η Lona Vigi αποκαλύπτει: «Ψέκασε τις φουρκέτες- τσιμπιδάκια με τη λακ των μαλλιών (πριν τα χρησιμοποιήσεις στα μαλλιά σου) προκειμένου να έχεις ένα πιο σταθερό αποτέλεσμα και κράτημα μεγαλύτερης διάρκειας».

 


- Το ξηρό σαμπουάν (dry shampoo) δεν είναι μόνο για τις bad hair days

«Χρησιμοποιώ πολύ το ξηρό σαμπουάν. Είναι η τέλεια λύση σε πολλές περιπτώσεις και όχι μόνο για να απορροφήσει τη λιπαρότητα! Ψέκασέ το στα φρεσκολουσμένα μαλλιά σου (ιδίως αν έχεις φυσικά σπαστά μαλλιά) για να προσθέσεις υφή και όγκο ή ψέκασέ το στο ponytail, στον κότσο, στις πλεξούδες σου για ένα πιο «γεμάτο» και πλούσιο αποτέλεσμα στα μαλλιά σου. Ποτέ, όμως, να μην ψεκάζεις κατευθείαν πολύ κοντά στις ρίζες. Πάντα να ψεκάζεις σε απόσταση 20-25 εκατοστών από το τριχωτό της κεφαλής σου».

 

selena 3


- Extra ενυδάτωση; Βάλε (και άφησε) τη μάσκα μαλλιών

«Ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, πάντα λέω στις πελάτισσές μου να βάζουν μια θεραπεία ενυδάτωσης για τα μαλλιά τους, ακόμη και όταν πηγαίνουν στην παραλία. Ξεμπέρδεψε τα μαλλιά σου και πιάσε τα σε έναν κότσο ή σε πλεξούδα. Προστατεύει τα μαλλιά ενώ ενυδατώνει βαθιά την ίδια στιγμή. Με αυτόν τον τρόπο, τα μαλλιά θα είναι τέλεια και ενυδατωμένα».