Η αλήθεια είναι πως η Kendall Jenner διαφέρει από τις υπόλοιπες Kardashians. Αποφεύγει τις υπερβολές στις εμφανίσεις της, δεν αλλάζει δραματικά τα μαλλιά της, είναι fashion icon και μούσα πολλών μεγάλων οίκων μόδας και beauty brands.

Στην ίδια λογική (less is more) κινείται το μακιγιάζ αλλά και γενικότερα η beauty ρουτίνα που ακολουθεί το 20χρονο supermodel σε καθημερινή βάση. Μάλιστα, πρόσφατα η ίδια αποκάλυψε τις 5 κινήσεις ομορφιάς που κάνει κάθε βράδυ.

Όπως δήλωσε, λοιπόν, η ίδια:

 

 1. Πάντα πλένω το πρόσωπό μου

 2. Βάζω ενυδατική

 

23f54b469b5128bf9b4af3ddad095570

 3. Μια φορά την εβδομάδα κάνω μάσκα προσώπου. Προτιμώ μια πολύ ενυδατική που να διατηρεί την επιδερμίδα μου λαμπερή και φωτεινή, ιδιαίτερα αν έχω πολλές φωτογραφίσεις στις οποίες χρειάζεται να κάνω πολλά μακιγιάζ.

4. Πίνω ένα χαλαρωτικό, ντεκαφεϊνέ τσάι

5. Και χαλαρώνω...Πολλές φορές παρακολουθώ «Key & Peele» ή κάτι με θετικά vibes. Εξάλλου, το γέλιο είναι ένας καλός τρόπος για να χαλαρώσω.

 

Ναι, είναι και το τελευταίο μια κίνηση ομορφιάς, αφού ο προωσωπικός χρόνος και η χαλάρωση είναι βασικά για να δείχνουμε ξεκούραστες και λαμπερές. Όσο για το πόσες ώρες κοιμάται καθημερινά, η ίδια απαντά: «Κατά μέσο όρο κοιμάμαι 5-8 ώρες, αλλά προτιμώ το δεύτερο!». Τέλος, όπως εξηγεί, «κάθε βράδυ βάζω το κινητό μου στο αθόρυβο».      

Δες ακόμα:

Το ανοιξιάτικο μακιγιάζ της Δούκισσας Νομικού που πρέπει να δοκιμάσετε: Όλα τα μυστικά για να το πετύχετε