«Γίνεται ένα casual look να είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακό;». Αυτή είναι μια συχνή ερώτηση που μου κάνετε και η απάντησή μου είναι κάθε φορά καταφατική. Μάλιστα αυτό που πιστεύω είναι πως ένα casual αλλά εντυπωσιακό look είναι πολύ πιο στυλάτο απο ένα βραδινό που, όπως και να το κάνουμε, είναι πιο επιτηδευμένο. Το effortless chic outfit είναι αυτό που κερδίζει πάντα.

Τώρα, αν για εσάς το casual look σημαίνει «βάζω ό,τι βρω μπροστά μου αρκεί να είμαι άνετη», χμμμ, έχουμε κάποιο θεματάκι. Που, όμως, το καταλαβαίνω απόλυτα, γιατί κι εγώ αυτό έκανα κάποτε.

Λάθος. Το θέμα είναι ναι, να βάζετε ό,τι βρίσκετε μπροστά σας, αρκεί να βρίσκετε... τα σωστά.! ;-)

  doukiisa nomikou look

 

Σήμερα, λοιπόν, θα σας δείξω πόσο απλό και εύκολο είναι να υιοθετήσετε κι εσείς στην καθημερινότητά σας ένα πιο stylish και εντυπωσιακό casual look.

Το πρώτο πράγμα που θα κάνετε είναι να βρείτε ένα key item, ένα κομμάτι δηλαδή απο το οποίο θα ξεκινήσετε να «χτίζετε» το look της ημέρας. Επιλέξτε κάποιο μονόχρωμο top που όμως θα έχει κάποιο ιδιαίτερο κόψιμο. Προσωπικά, τον τελευταίο καιρό έχω λατρέψει τα μονόχρωμα crop tops και τα φοράω απο το πρωί μέχρι το βράδυ.
Extra tip: Το συγκεκριμένο crop top είναι απο την καλοκαιρινή μου συλλογή Dutchesss Collection και μπορείτε να την βρείτε (σε πορτοκαλί μόνο πλέον) στο Eshop της Pink Woman.

Στη συνέχεια, επιλέξτε να βάλετε ένα αέρινο παντελόνι, σορτσάκι ή φούστα με ένα ενδιαφέρον print . Εγώ επέλεξα για το συγκεκριμένο look αυτή τη ζιπ κιλότ. Και, όταν λέμε ζιπ κιλότ, εννοούμε το πιο hot παντελόνι της σεζόν!
Extra tip: Η συγκεκριμένη ζιπ κιλότ είναι από την καλοκαιρινή μου συλλογή Dutchesss Collection.

 

doukiisa nomikou look 2

 

Τέλος, για να ολοκληρώσετε το casual look, θα πρέπει να βάλετε οπωσδήποτε φλατ σανδάλια. Εγώ έχω αδυναμία στα σανδάλια που συνδυάζουν το χρυσό με το ασημένιο. Να ξέρετε πως αυτός είναι ο πιο μοντέρνος και ο πιο βολικός συνδυασμός, αφού μπορείτε να μπερδέψετε τα χρυσά με τα ασημένια σας αξεσουάρ χωρίς κανέναν απολύτως ενδοιασμό!
Extra tip: Τα συγκεκριμένα σανδάλια είναι απο την καλοκαιρινή μου συλλογή Dutchesss Collection και μπορείτε να τα βρείτε στο Eshop της Pink Woman.

 

sandalia dutchesss 

 

Είδατε πόσο απλά και οικονομικά μπορείτε να υιοθετήσετε κι εσείς ένα effortless chic, casual και super stylish look;

Καλή εβδομάδα ;-)

 

Βρείτε περισσότερες ιδέες για καλοκαιρινά looks εδώ.

Δείτε ακόμα: Τα 4 μυστικά μου για τέλειο μαύρισμα