Αν και πιστεύω ακράδαντα πως το #1 μυστικό μιας εντυπωσιακής εμφάνισης είναι εμείς οι ίδιες να νιώθουμε όμορφες και καλά με τον εαυτό μας, η αλήθεια είναι ότι σε λίγη... βοήθεια δεν λέμε ποτέ «όχι».

Ποιος είναι, λοιπόν, ο πιο εύκολος τρόπος να αναβαθμίσουμε ένα φόρεμα που ίσως έχουμε ξαναφορέσει και έχουμε ψιλοβαρεθεί; Και, γενικώς, ποια είναι η λύση όταν θέλουμε να κάνουμε μια εντυπωσιακή εμφάνιση αλλά δεν έχουμε το κατάλληλο ρούχο; Να βάλουμε ένα μεγάλο κόσμημα στο λαιμό! Τόσο απλά.

Πραγματικά, ένα κόσμημα μπορεί να μεταμορφώσει ένα βαρετό ή πολυφορεμένο look και να μας κάνει να ξεχωρίσουμε. Επιλέξτε κάποιο τεράστιο, με έντονα χρώματα, μεγάλες πέτρες ή ακόμη και στρας. Φυσικά, δεν χρειάζεται να είναι ακριβό, υπάρχουν πολλά στην αγορά σε φανταστικές τιμές. Προσωπικά, τα πιο ωραία κολιέ τέτοιου τύπου τα έχω βρει σε πλανόδιους που πουλάνε χειροποίητα κομμάτια, τα οποία έχουν φτιάξει με χάντρες, πολύχρωμα σχοινιά, ψεύτικα «δερματάκια» ή και κοχύλια.

 

10245375 450714811730857 2258584014240309002 n

 

Άρα, ποιο είναι το μυστικό; Να αφήσουμε το κόσμημα να κάνει μόνο του τη δουλειά. Δηλαδή να μη βάλουμε ΚΑΝΕΝΑ απολύτως άλλο κόσμημα ή εντυπωσιακό αξεσουάρ πάνω μας!

Υ.Γ.: Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, αυτό είναι το κόλπο στο οποίο καταφεύγουν συχνά και οι στυλίστες σε φωτογραφίσεις ή σε τηλεοπτικές εμφανίσεις. Και κάθε φορά πετυχαίνει!

 

Δείτε ακόμα: Tο διαφορετικό μάξι φόρεμα που θα αναδείξει καλύτερα το σώμα σας