Το έχω πει και θα το ξαναπώ: Μην παίρνετε πολλά πράγματα μαζί σας στις διακοπές!

Πρώτον, δεν θα φορέσετε ούτε τα μισά και αυτό σας το προσυπογράφω! Δεύτερον, κάλο είναι να αφήσετε λίγο ελεύθερο χώρο στη βαλίτσα σας γιατί, όπου και να πάτε, σίγουρα θα θέλετε να ψωνίσετε μερικά δωράκια-σουβενιρ, είτε για τους δικούς σας είτε για εσάς!
Αν θέλετε, λοιπόν, να πάρετε λίγα ρούχα μαζί σας αλλά να είστε καλυμμένες, τότε θα πρέπει οπωσδήποτε να έχετε δυο κομμάτια ή καλύτερα ... δυο χρώματα: Το μαύρο και άσπρο!

 

doukissa look2

 

Ξέρω πως το μαύρο χρώμα είναι βαρετό καλοκαιριάτικα. Ένα κοντό - σούπερ μίνι για την ακρίβεια- όμως jumpsuit δεν είναι ποτέ βαρετό. Αφήστε που, επειδή ακριβώς είναι μαύρο, δείχνει αυτομάτως chic κι ας είναι τόσο κοντό. Το συγκεκριμένο σε ένα έντονο-φλούο χρώμα, για παράδειγμα, δεν θα το πρότεινα σε καμία περίπτωση. Επίσης μπορείτε να το φορέσετε από το πρωί με το μαγιό σας μέχρι το βράδυ με ωραία σανδάλια και χρυσά αξεσουάρ! Θα δείχνετε πολύ cool!

 

doukissa look3

 

Το λευκό ναι, είναι σίγουρα το χρώμα του καλοκαιριού! Θα πρέπει λοιπόν να πάρετε σίγουρα κάτι μαζί σας στο συγκεκριμένο χρώμα. Θα σας πρότεινα να πάρετε ένα τέτοιου τύπου φόρεμα παραλίας, γιατί είναι ιδιαίτερο και εντυπωσιακό. Μπορεί να φορεθεί απο το πρωί με το μαγιό σας μέχρι το βράδυ με ένα μπουστάκι και ένα σορτσάκι απο μέσα, ή ακόμη και με ένα αμάνικο λευκό βαμβακερό φανελάκι, αρκεί να είναι στο ίδιο μήκος με το φόρεμα.

 

Δείτε ακόμα: 10 πράγματα που κάνω πάντα στην παραλία