Είναι εκείνα τα πρωινά που απλώς δεν ξέρεις τι να φορέσεις. Το παθαίνω συχνά, όπως φαντάζομαι κι εσύ. Γι’ αυτό (για να παίρνω κι εγώ η ίδια ιδέες, ψάχνοντας το ίντερνετ, αλλά και για να τις μοιράζομαι), δημιούργησα τις τελευταίες μέρες αυτή τη στήλη με το outfit της ημέρας.

Εδώ θα σου δείχνω κομμάτια που μου άρεσαν, outfits που μπορούν να σου δώσουν ιδέες για το δικό σου καθημερινό ντύσιμο και looks πιο ιδιαίτερα, που αξίζει να δεις. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ξεχάσουμε το motto «less is more», δηλαδή ότι το στυλ βρίσκεται στην απλότητα!

Δες για παράδειγμα το σημερινό look. Ένα τζιν, ένα πουλόβερ και ένα σακάκι. Τόσο απλά και τόσο υπέροχα! Το μπλε χρώμα του πουλόβερ κάνει το ντύσιμο λίγο πιο ενδιαφέρον και παράλληλα «δένει» με το τζιν και δημιουργεί ένα πολύ chic αποτέλεσμα. Εγώ πάντως θα το αντιγράψω!

Extra tip: Δεύτερη συνεχόμενη μέρα που διαλέγω outfit στο οποίο υπάρχει τουλάχιστον ένα (για την ακρίβεια δύο!) από αυτά τα 5 μαγικά στυλιστικά tricks. Δεν το κάνω επίτηδες, απλώς όντως αυτά τα κόλπα λειτουργούν - και πέφτω κι εγώ στην «παγίδα» τους!