Το όνομά του είναι Law Roach και είναι ο άνθρωπος που ντύνει, μεταξύ άλλων, τη Zendaya, τη Celine Dion και την Ariana Grande.

Ποιο πιστεύει λοιπόν ο ίδιος ότι είναι το πιο «εύκολο» ψηλοτάκουνο παπούτσι, που ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες; «Το μοντέλο “Nudist” του οίκου Stuart Weitzman» λέει ο Roach, εξηγώντας πως το συγκεκριμένο παπούτσι είναι αυτό που ο ίδιος προτείνει σε όλες ανεξαιρέτως τις πελάτισσές του. «Είναι άνετο και φοριέται σχεδόν με όλα, από μια ολόσωμη φόρμα μέχρι μια τουαλέτα, μια φούστα ή ένα κοντό cocktail φόρεμα».

 

 

A post shared by Stuart Weitzman (@stuartweitzman) on Apr 22, 2016 at 6:17am PDT

 

A post shared by Law Roach (@luxurylaw) on Sep 1, 2017 at 8:59pm PDT

Η Zendaya με ασημί και κόκκινα Stuart Weitzman Nudist πέδιλα.

 

Κάν’το κι εσύ: Στην αγορά, μπορείς να βρεις πολλά παρόμοια strappy πέδιλα. Πρόσεξε όμως να διαλέξεις ένα με λεπτά λουράκια, καθώς αυτά είναι που κάνουν και το συγκεκριμένο ζευγάρι τόσο κολακευτικό, αφού μακραίνουν και αδυνατίζουν το πόδι. Προτίμησε ένα ουδέτερο χρώμα, όπως πχ το μαύρο, ή, ακόμα καλύτερα, ένα ζευγάρι σε nude χρώμα (δηλαδή στο χρώμα του δέρματος), το οποίο «επιμηκύνει» το πόδι όσο κανένα άλλο και είναι σίγουρο ότι θα το φορέσεις πραγματικά παντού και με όλα!

Stuart Weitzman Nudist black