Η celebrity stylist Micaela Erlanger, που ντύνει stars όπως η Meryl Streep, η Diane Kruger, η Lupito Nyong'o και η Michelle Docker, έδωσε στο περιοδικό W tips για το ντύσιμο των γιορτών: Τι πρέπει οπωσδήποτε να έχει μια γυναίκα στην ντουλάπα της φέτος τα Χριστούγεννα; Πώς μπορούμε να κάνουμε ένα look πιο εντυπωσιακό στο λεπτό και ποιο είναι το λάθος που πρέπει να αποφύγουμε; Ξεχωρίσαμε μερικές από τις απαντήσεις της.

 

Πώς μπορεί το κόκκινο χαλί να εμπνεύσει τα δικά μας outfits: «Δοκίμασε να φορέσεις ένα κοστούμι αντί για ένα φόρεμα. Τα κομμάτια με έμπνευση από την ανδρική γκαρνταρόμπα είναι τέλεια για τις γιορτές».

Τι πρέπει να αποφύγουμε στο γιορτινό μας ντύσιμο: «Την υπερβολή στα αξεσουάρ. Είναι προτιμότερο να διαλέξεις ένα κυρίαρχο στοιχείο για να κάνεις εντύπωση».

Ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να δημιουργήσεις ένα επιτυχημένο look: «Απλώς πρόσθεσε εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα παπούτσια και ένα ζευγάρι statement σκουλαρίκια – θα δώσουν λάμψη σε οποιοδήποτε look».

Ποιο είναι το fashion trend που η ίδια ξεχωρίζει για τη γιορτινή σεζόν: «Οι παγιέτες. Το κόκκινο χαλί φέτος θα έχει αρκετή λάμψη!».