Το στυλ της τα τελευταία χρόνια έχει πάρει μια συντηρητική στροφή, γι’ αυτό και η χθεσινοβραδινή εμφάνιση της Angelina Jolie στα Critics' Choice Awards ήταν μια ευχάριστη έκπληξη.

 

Angelina Jolie Critics Choice Awards white dress 3

 

Η σταρ, που ανέκαθεν λάτρευε το λευκό χρώμα και στο παρελθόν το έχει διαλέξει για αρκετές red carpet εμφανίσεις της, εμφανίστηκε με ένα custom φόρεμα Ralph & Russo όχι μόνο λευκό αλλά και κοντό (ασύμμετρο για την ακρίβεια, με την αριστερή πλευρά του να φτάνει πάνω από το γόνατο), διακοσμημένο στο μπούστο με φτερά. Γόβες Stuart Weitzman διακριτικά κοσμήματα ολοκλήρωσαν το look της.

 

angelina jolie white dress tourtist world war z premiere

Δύο από τις παλιότερες εμφανίσεις της με λευκά φορέματα: Αριστερά, τον Δεκέμβριο του 2010 στην πρεμιέρα της ταινίας The Tourist στη Νέα Υόρκη και, δεξιά, μαζί με τον Brad Pitt στην πρεμιέρα της ταινίας του, World War Z, στο Βερολίνο, τον Ιούνιο του 2013.

 

Πάντως, μετά το dress code των Χρυσών Σφαιρών που προέβλεπε μαύρα outfits, ήταν πολλές οι stars που διάλεξαν λευκά ή off white looks για την εμφάνισή τους στην απονομή των Critics' Choice Awards. Δες τες όλες στη photo gallery.

White is the new black: Η Angelina Jolie με λευκό και κοντό φόρεμα μετά από καιρό!