Κυριακή σήμερα και είναι η τέλεια μέρα για να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου. Κάνε λοιπόν μια DIY μάσκα ενυδάτωσης για πρόσωπο και μαλλιά, δες μια ταινία ή μαζεμένα μερικά επεισόδια μιας καινούργιας σειράς ή ξεκίνα να διαβάζεις ένα βιβλίο.

Εκτός όμως από όλα αυτά, θα σου προτείναμε να αφιερώσεις μισή ώρα και στο στυλ σου, ακολουθώντας το κόλπο της fashion blogger Alexandra Stedman.

 

 

Η δημιουργός του the-frugality.com, που μάλιστα αυτή την περίοδο περιμένει το πρώτο της παιδάκι, διαλέγει τα ρούχα που θα φορέσει τις επόμενες μέρες, τα βγάζει από την ντουλάπα της και τα τοποθετεί σε μια φορητή κρεμάστρα δαπέδου (μπορείς να βρεις κι εσύ στο εμπόριο σε πάρα πολύ οικονομικές τιμές).

 

 

Ακολούθησε κι εσύ την ίδια στρατηγική: Κάθε Κυριακή, τσέκαρε τις προβλέψεις του καιρού για τις επόμενες μέρες και ετοίμασε μερικά looks για την εβδομάδα που ξεκινάει. Στην φορητή κρεμάστρα μπορείς επίσης να τοποθετείς καινούργια ρούχα (που σίγουρα θα έχεις διάθεση να βάλεις τη νέα εβδομάδα) ή παλιότερα κομμάτια που έχεις «ξεχάσει» κάπου στην ντουλάπα σου και θέλεις να ξαναφορέσεις. Έτσι, θα εξοικονομήσεις πολύτιμο χρόνο από τα πρωινά σου, ενώ παράλληλα θα κάνεις πιο ενδιαφέρον το ντύσιμό σου, αφού θα έχεις χρόνο να σκεφτείς και να προγραμματίσεις μερικά πιο ιδιαίτερα outfits.