Όλες οι γυναίκες θέλουν να πετύχουν το ανεπιτήδευτα κομψό και χαλαρό στυλ του «κοριτσιού της διπλανής πόρτας». Η Jessica Alba το κάνει να δείχνει πανεύκολο!

Η ηθοποιός ανήκει στις stars που δεν κάνουν σχεδόν ποτέ στυλιστικές υπερβολές και έχει καταφέρει να χτίσει μια γκαρνταρόμπα που μπορεί να μην έχει πολλά πολύ ιδιαίτερα κομμάτια, έχει όμως τα βασικά στοιχεία για να πετύχει μια γυναίκα άψογο look, όποια κι αν είναι η περίσταση.

Δεν είναι ούτε πολύ girly, ούτε υπερβολικά αυστηρή, αλλά και ποτέ εντελώς ατιμέλητη, η Jessica Alba ξέρει πώς να πετυχαίνει τις ισορροπίες σε κάθε της outfit και καταφέρνει να μας κάνει να θέλουμε να αντιγράψουμε τις εμφανίσεις της - ίσως γιατί το απλό, αλλά ταυτόχρονα σύγχρονο στυλ της ανταποκρίνεται στη μέση γυναίκα.

 

ALBA

 

Αγαπά τα jeans αλλά και τις ψηλόμεσες αέρινες παντελόνες, τις ήρεμες αποχρώσεις, τα floral prints, τα φλατ σανδάλια και τα ψηλοτάκουνα σε ουδέτερα χρώματα και έχει ιδιαίτερη αδυναμία στις δερμάτινες καθημερινές τσάντες. Παρ' όλα αυτά, δεν φοβάται να πειραματιστεί και να παίξει με τις τάσεις (όπως το lingerie trend) και όλα της τα looks έχουν ένα κοινό στοιχείο: Είναι βασισμένα στον κανόνα του less is more.

Δες λοιπόν παρακάτω τις 20+1 καλύτερες καθημερινές εμφανίσεις της και πάρε έμπνευση για τα δικά σου ανοιξιάτικα και καλοκαιρινά outfits:

20+1 μαθήματα καθημερινού στυλ από τη Jessica Alba

Διάβασε επίσης: Πώς να κατακτήσεις το office look σε 5 απλά βήματα