Το χρυσό χρώμα είναι αδιαμφισβήτητα ένα απο τα αγαπημένα χρώματα των γυναικών. Συμβολίζει τον ήλιο, είναι φωτεινό, λαμπερό και αισιόδοξο.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα του συγκεκριμένου χρώματος είναι πως είναι «δυνατό» απο μόνο του και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Δηλαδή, φορώντας ένα ωραίο χρυσό αξεσουάρ, δεν χρειάζεται να κάνεις καμία επιπλέον στυλιστική προσπάθεια για να εντυπωσιάσεις. Ένα λευκό t-shirt και ένα τζιν ψηλόμεσο σορτς ή μια τζιν φούστα είναι more than ok για να ολοκληρώσουν άψογα το στυλ σου.

Σήμερα θα σας δείξω τα δικά μου αγαπημένα χρυσά αξεσουάρ.

 

IMG 1288

Αυτά τα brogues είναι άνετα και πάρα πολύ στυλάτα. Επειδή ακριβώς είναι χρυσά, μπορούν να φορεθούν απο το πρωί μέχρι το βράδυ. Είναι απο την καλοκαιρινή μου συλλογή Dutchesss Collection και μπορείτε να τα βρείτε στο website της Pinkwoman.

 

IMG 1291

Ότι έχω λατρεία στα τσόκερ, το έχετε καταλάβει... Δεν θα μπορούσε λοιπόν να λείπει απο τη συλλογή μου ένα χρυσό -όχι αληθινό προφανώς- τσόκερ. Είναι φτιαγμένο στο χέρι και είναι της αγαπημένης μου Έλενας Χριστοπούλου, από την eclectic soirée συλλογή.

 

IMG 1289

Σε ό,τι αφορά τα γυαλιά ηλίου, είμαι τυχερή. Μου ταιριάζουν όλα τα σχέδια, ακόμη και τα πιο περίεργα. Σταθερή αξία όμως για μένα είναι τα aviator – δηλαδή τα γυαλιά του... πιλότου! Είναι διαχρονικά και παράλληλα πολύ cool. Τα συγκεκριμένα είναι κάτι πολύ παλιά που είχα πάρει με τα πρώτα μου χρήματα, αλλά μπορείτε να βρείτε άπειρα σχέδια στην αγορά σε διάφορες τιμές!

 

IMG 1290

Τέλος, ένα χρυσό ρολόι είναι -για μένα- η επιτομή του στυλ. Ειδικά το καλοκαίρι που η επιδερμίδα είναι μαυρισμένη και ηλιοκαμένη, το χρυσό ρολόι είναι η καλύτερη επιλογή. Το συγκεκριμένο είναι ένα απο τα πιο αγαπημένα μου JCou ρολόγια.

 

Δείτε ακόμα: Τα 5 πράγματα που κάνω στα ατίθασα μαλλιά μου στις διακοπές