Έχουν με το μέρος τους τα καλά γονίδια, ωστόσο οι Άγγελοι της Victoria’s Secret προπονούνται συστηματικά και ακολουθούν ευλαβικά μια σωστή διατροφή, ακολουθώντας τις οδηγίες κορυφαίων διαιτολόγων – ανάμεσά τους η Vanessa Packer.

Η συνιδιοκτήτρια του ModelFit, ενός studio γυμναστικής στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης που επισκέπτονται πολλά από τα διάσημα αγγελάκια, μοιράστηκε με το Business Insider, λίγο πριν από το περσινό show, μερικά από τα fitness tips της:

1. Μην ξεχνάς το πρωινό: «Το oatmeal (πρωινό με νιφάδες βρώμης) είναι κάτι που συνήθως συστήνουμε στα κορίτσια (της Victoria’s Secret).

2. Περιόρισε τη ζάχαρη και ετοίμασε μόνη σου τα γεύματά σου: «Προφανώς προσπαθούμε να αποφύγουμε τη ζάχαρη από τη διατροφή. Επίσης, είναι πολύ αποτελεσματικό να μαγειρεύει κανείς μόνος του το φαγητό του αντί να τρώει έξω ή να παραγγέλνει κάτι γρήγορο».

 

ad3fc4b92b9058bfa39180bd8ab8766e

 

3. Δεν χρειάζεται να σταματήσεις να τρως υδατάνθρακες: «Ο κανόνας της αποφυγής των υδατανθράκων δεν είναι εντελώς αληθινός. Μερικοί άνθρωποι αφομοιώνουν τους υδατάνθρακες και μερικοί όχι. Αλλά, γενικώς, πιστεύω στην ισορροπία. Πιστεύω ότι πρέπει να ακούμε το σώμα μας και να βλέπουμε τι μας ζητάει. Δεν χρειάζεται να είμαστε απόλυτοι, απλώς να καταλαβαίνουμε τις ανάγκες μας και να τρώμε αυτό που πραγματικά θέλουμε, όχι να τρώμε μόνο για να φάμε».

4. Βάλε ποικιλία στην προπόνησή σου: «Το αερόβιο δεν είναι κάτι που τα κορίτσια (της Victoria’s Secret) κάνουν κάθε μέρα. Άλλωστε, δεν προτείνουμε σε κανέναν να κάνει την ίδια προπόνηση καθημερινά. Πρέπει να κάνεις κάθε μέρα κάτι διαφορετικό, τη μία μέρα αερόβιο, την άλλη yoga ή stretching για παράδειγμα. Δεν είναι ποτέ καλό αν κάνεις καθημερινά την ίδια γυμναστική. Πρέπει να την αλλάζεις και μαζί της θα δεις και το σώμα σου να αλλάζει. Πρέπει να το προκαλείς. Όχι φτάνοντάς το στα άκρα, αλλά δίνοντάς του διαφορετικά ερεθίσματα και γυμνάζοντας διαφορετικές μυϊκές ομάδες».

5. Ξεκουράσου: «Ένα πράγμα που πάντα προσπαθούμε να εντάξουμε στο πρόγραμμα των πελατών μας είναι η ξεκούραση. Είναι εξίσου σημαντική με την προσπάθεια».