Το όνομά του είναι Gunnar Peterson και είναι ο personal trainer που εμπιστεύθηκε η Kim Kardashian για να είναι σε άψογη φόρμα στον γάμο της το 2014, ενώ ανάμεσα στις stars που έχει προπονήσει περιλαμβάνονται η Sofia Vergara, η Jennifer Lopez αλλά και οι αδερφές της Kim Kardashian, Khloe Kardashian και Kendall Jenner.

 

gunnar peterson

 

Ποιο θεωρεί ο Gunnar Peterson το μεγαλύτερο λάθος που κάνουν οι γυναίκες στην προπόνησή τους; Όπως ο ίδιος εξήγησε στο site brides.com, το να μην αλλάζουν το πρόγραμμα της γυμναστικής τους κάθε 4-6 εβδομάδες. «Πρέπει να κρατάς το σώμα σου σε εγρήγορση» λέει ο ίδιος, εξηγώντας πως η προπόνηση που ο ίδιος πιστεύει ότι έχει τα καλύτερα αποτελέσματα βασίζεται στην εναλλαγή πολυαρθρικών ασκήσεων (δηλαδή που εμπλέκουν ταυτόχρονα πολλές μυϊκές ομάδες), όπως τα καθίσματα με πιέσεις αλτήρων ή τα λεγόμενα «woodchops».

«Είναι ασκήσεις που πραγματικά αξίζουν τον κόπο, γιατί δουλεύουν ταυτόχρονα το πάνω και το κάτω μέρος του σώματός μας, αλλά και τον κορμό μας, δηλαδή την κοιλιά και το κάτω μέρος της πλάτης μας. Έτσι, καίμε πολύ περισσότερες θερμίδες από ό,τι αν κάναμε κάθε άσκηση ξεχωριστά» λέει ο ίδιος, προσθέτοντας πως μια τέτοια προπόνηση παράλληλα εκτοξεύει τον μεταβολισμό μας.

Δες τον διάσημο personal trainer, σε παλιότερα βίντεο, να δείχνει τις δύο παραπάνω ασκήσεις: