Fitness tips, ιδέες για υγιεινά γεύματα και κυρίως κίνητρο για να σηκωθείς από τον καναπέ σου και να βάλεις την άσκηση στη ζωή σου υπόσχονται να σου δώσουν αυτοί οι 5 λογαριασμοί στο instagram.

Misty Copeland

Η χορεύτρια που κατάφερε να γίνει η πρώτη Αφροαμερικανή πρίμα μπαλαρίνα στις ΗΠΑ είναι ήδη, στα 34 της, ένας ζωντανός θρύλος. Και το instagram account της είναι σκέτη έμπνευση.

 

 

A photo posted by Misty Copeland (@mistyonpointe) on Nov 11, 2016 at 9:57am PST

 

Amanda Bisk

Πρώην αθλήτρια στο άλμα επί κοντώ και νυν fitness και yoga instructor, αυτή η Αυστραλή θα σε εντυπωσιάσει με τις φωτογραφίες που ανεβάζει, ενώ καθημερινά μοιράζεται tips από την προπόνηση και τη διατροφή της.

 

 

A photo posted by Amanda Bisk (@amandabisk) on Nov 16, 2016 at 6:57pm PST

 

Nude Yoga Girl

Ένα ανώνυμο account που έχει γίνει διάσημο χάρη στις καλλιτεχνικές γυμνές φωτογραφίες που ανεβάζει η απίστευτα ευλύγιστη ιδιοκτήτριά του.

 

 

A photo posted by Nude Yoga Girl (@nude_yogagirl) on May 3, 2016 at 2:14pm PDT

 

Natalie Uhling

Μια γυμνάστρια που έχει δουλέψει σε μερικά από τα πιο διάσημα fitness studios της Νέας Υόρκης πριν λανσάρει τη δική της μέθοδο προπόνησης με το όνομα NUFit.

 

 

Tanya Poppett

Με βάση το Σύδνεϋ, η Tanya Poppett έχει ένα από τα πιο active instagram accounts. Boxing, τρέξιμο, κανό και aerial yoga είναι μερικά από όσα θα βρεις κάνοντας ένα scroll down. Παράλληλα, η Poppett είναι η δημιουργός του Train With Tanya, ενός free fitness app στο οποίο μπορείς να βρεις HIIT cardio workouts και διατροφικές συμβουλές.

 

 

A photo posted by Tanya Poppett (@tanyapoppett) on Sep 13, 2016 at 3:57am PDT