Υλικά:
• 1/2 φλιτζάνι άπαχο ελληνικό γιαούρτι
• 7 φρέσκα σύκα, κομμένα στη μέση
• 1/2 μπανάνα
• 1 ροδάκινο, χωρίς κουκούτσι
• 1 κουταλιά της σούπας μέλι
• 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό φρέσκου λεμονιού
• 100 g νιφάδες granola με καρύδα
Εκτέλεση:
• Βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από τη granola σε ένα μπλέντερ και χτυπάμε για περίπου 20 με 30 δευτερόλεπτα, μέχρι να είναι πλήρως ομογενοποιημένα
• Σε ένα βάζο μαρμελάδας τοποθετούμε όλα τα υλικά σε επίπεδα ξεκινώντας από τις νιφάδες granola.
• Συμπληρώνουμε στην κορυφή του βάζου με φρέσκα φρούτα.
Extra tip: Μπορείς απλώς να σερβίρεις το smoothie σου σε ένα μπολ πρωινού!
Βρες περισσότερες συνταγές από τον food blogger Γαβριήλ Νικολαΐδη στο coolartisan.net/