Αυτή την εποχή, κάνουμε όλοι φιλότιμες προσπάθειες για να μπούμε σε ένα πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής. Ένα μεγάλο λάθος μας, όμως, είναι να μην τρώμε καθόλου το βράδυ.

Έχουμε πει πολλές φορές πως η αφαγία δεν είναι λύση. Το μόνο που καταφέρνουμε είναι να χαλάμε τον μεταβολισμό μας και να εξαντλούμε τον οργανισμό μας.

Πραγματικά, υπάρχουν πολλές και γευστικές εναλλακτικές για το βραδινό σας γεύμα. Μια από αυτές είναι η συγκεκριμένη συνταγή:

Μπιφτέκια από άπαχο κιμά, μαζί με πιπεριές και μανιτάρια

Η εκτέλεση είναι απλούστατη: Τα ψήνετε όλα στο γκριλ και μετά τα κάνετε τύπου «σάντουιτς», ώστε τα ζουμιά από τα λαχανικά να νοστιμίσουν ακόμη περισσότερο τα μπιφτέκια σας (το λεμόνι είναι απαραίτητο!).

Αυτό το πιάτο είναι μια φανταστική λύση εάν θέλετε να φάτε κάτι υγιεινό, νόστιμο, θρεπτικό και light.

Αν, ωστόσο, θέλετε κάτι ακόμη για να «πνίξετε» τις βραδινές σας λιγούρες (όπως κι εγώ), όχι, δεν θα φάτε ψωμιά, ούτε γλυκά! Μια νόστιμη χωριάτικη σαλάτα με ρίγανη, αλλά χωρίς τυρί φέτα βραδιάτικα, είναι ό,τι πρέπει.

Μην κρίνετε το συγκεκριμένο μενού πριν το δοκιμάσετε. Είμαι σίγουρη πως και θα χορτάσετε και θα σας αρέσει και τις επόμενες μέρες αν συνεχίσετε να τρώτε ελαφριά το βράδυ, θα χάσετε κιλά. ;-)

Δείτε ακόμα: Τι ακριβώς τρώω πριν και μετά τη γυμναστική

Βρείτε περισσότερες προτάσεις από τη διατροφή μου εδώ.