Είναι ένα από κορυφαία μοντέλα στον κόσμο αυτήν τη στιγμή (και ένα από τα μεγαλύτερα fashion icons), ωστόσο το σώμα της είναι σέξι και υγιές, μακριά από τα υπερβολικά αδύνατα πρότυπα του χώρου της Μόδας. Τι ακριβώς κάνει όμως για να παραμένει σε φόρμα;

Συγκεντρώσαμε fitness tips που έχει αποκαλύψει κατά καιρούς σε συνεντεύξεις της:

 

Η φιλοσοφία της

«Μεγάλωσα σε ένα μέρος (σ.σ.: Καλιφόρνια) όπου το “σώμα της παραλίας” δεν υπάρχει, αφού όλο το χρόνο είμαστε στην παραλία. Και νομίζω ότι αυτός είναι ένας πολύ ωραίος τρόπος να ζεις, αφού το σώμα της παραλίας μας θα έπρεπε στην πραγματικότητα να είναι απλώς το υγιές σώμα μας, όπως κι αν είναι αυτό ανάλογα με τον σωματότυπό μας».

 

aZq1VMK

Η διατροφή της

«Η Νέα Υόρκη (σ.σ.: όπου μένει πλέον) ενδείκνυται για να τρως υγιεινά – εγώ, για παράδειγμα έχω ένα κατάστημα Juice Press στη γωνία πιο πέρα από το σπίτι μου και περνάω συνέχεια από εκεί. Επίσης, προετοιμάζω μόνη μου τα γεύματά μου. Αλλά, για να είμαι ειλικρινής, τα burgers και οι τηγανητές πατάτες είναι η αδυναμία μου».

 

19 gigi hadid

Το fitness motto της

«Φάε σωστά και γυμνάσου για να είσαι σε φόρμα, φάε ένα burger για να μην τρελαθείς».

 

New Challenges

Η αγαπημένη της προπόνηση

«Ως παιδί έπαιζα volley και έκανα ιππασία, οπότε, όταν μετακόμισα στη Νέα Υόρκη, ήταν περίεργο για μένα που, για να ασκούμαι, έπρεπε να πηγαίνω γυμναστήριο, να κάνω βάρη και τρέξιμο. Τα βαριόμουν τρομερά! Μέχρι που άρχισα το boxing και έγινε το νέο μου άθλημα. Είναι φοβερή αερόβια άσκηση ενώ παράλληλα είναι προπόνηση μυϊκής ενδυνάμωσης και με κάνει να νιώθω πολύ ωραία».

 

Bodyweight Training

Η μέθοδος του προπονητή της και πρώην πυγμάχου, Rob Piela

«Ξεκινάμε με σχοινάκι- δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να γραμμώσουν τα πόδια- και τελειώνουμε με ασκήσεις και διατάσεις στο πάτωμα που είναι εμπνευσμένες από το μπαλέτο. Στο ενδιάμεσο, boxing!» έχει δηλώσει ο ίδιος, εξηγώντας ότι η κυρίως προπόνηση περιλαμβάνει, εκτός από πυγμαχία, και ασκήσεις με το βάρος του σώματος: 3 λεπτά sparring στο ring ακολουθούνται πάντα ένα λεπτό ασκήσεων ενδυνάμωσης για τον κορμό.

 

Δες ακόμα...

Η γυμναστική των stars: Τα είδη προπόνησης που επιλέγουν οι πιο fit celebrities