Tip: Για να γίνει η σούπα βελουτέ, πρέπει να πάρετε το ειδικό μηχάνημα. Μου το έκανε δώρο η μητέρα μου και πραγματικά αξίζει!
Για σήμερα αποφάσισα να φτιάξω ψαρόσουπα βελουτέ με φρέσκο ψαράκι που μου έφερε ο πατέρας μου. (Στα ψάρια είναι ο καλύτερος. Τα ξέρει όλα απ' έξω και ανακατωτά! Εγώ πάλι όχι. Πφφφ). Μου αρέσει να τρώω πρώτα τη σούπα και μετά το ψάρι, αν θέλετε εσείς όμως φυσικά μπορείτε να βάλετε το ψάρι μέσα στη σούπα και να τα φάτε μαζί. Έψησα επίσης μια γλυκοπατάτα στο φούρνο, με τη φλούδα, γιατί, όπως έχουμε ξαναπεί, έχει πολλά θρεπτικά συστατικά και με αυτόν τον τρόπο γίνεται ακόμη πιο τραγανή! Τέλος, έβρασα χόρτα, έβαλα μπόλικο λεμόνι, έκοψα και λίγο μαύρο ψωμί και voilà!
Οι σούπες είναι το πιο νόστιμο, θρεπτικό και με πραγματικά λίγες θερμίδες χορταστικό φαγητό!
Καλή μας όρεξη!