Έχουν κάθε λόγο να νιώθουν αυτοπεποίθηση μόνο με το μαγιό τους. Παρ’ όλα αυτά, οι Άγγελοι της Victoria’s Secret έχουν επίσης τα δικά τους μικρά μυστικά για να νιώθουν καλύτερα με το σώμα τους βγαίνοντας στην παραλία:

Adriana Lima

ALima 10 KDC dv17ch 10

«Αν μισείτε το τρέξιμο, λυπάμαι αλλά, για μένα, αυτό είναι που πραγματικά δουλεύει. Εγώ βλέπω το σώμα μου πραγματικά να μεταμορφώνεται τρέχοντας μόλις 30 λεπτά τη μέρα, τις μέρες πριν βγω στην παραλία. Αν δεν σας αρέσει, απλώς βρείτε ένα κίνητρο – στυλάτα καινούργια αθλητικά ρούχα, μια playlist με τραγούδια που σας αρέσουν, μια ωραία υπαίθρια διαδρομή ή μια καλή παρέα!».

Παράλληλα, η Adriana Lima «ορκίζεται» στο boxing - ένα από τα 6 fitnesss trends που λατρεύουν οι πιο καλογυμνασμένες stars.

 

02 victorias secret models beach tips jastookes

Jasmine Tookes
«Πριν βγω στην παραλία, φοράω οπωσδήποτε αντηλιακό και επίσης μου αρέσει να βάζω στο σώμα μου ένα λαδάκι. Κάνει το δέρμα μου να δείχνει λαμπερό. Ακόμα, έχω πάντα στην τσάντα μου ένα ιαματικό νερό σε σπρέι με το οποίο ψεκάζω συχνά το πρόσωπό μου – με ανανεώνει απίστευτα!».

 

Alessandra Ambrosio

V437272

«Φροντίστε πάντα να έχετε βρει το σωστό μαγιό πριν βγείτε στην παραλία. Αν, για παράδειγμα, πρόκειται να χαλαρώσω και να κάνω ηλιοθεραπεία, φοράω κάτι που να μην καλύπτει πολύ το σώμα μου, αλλά αν πρόκειται να παίξω volley ή να κάνω άλλα beach sports, θέλω να είμαι πιο προστατευμένη από τον ήλιο».

Θυμήσου επίσης το πρόγραμμα της Alessandra Ambrosio για τέλεια γυμνασμένα πόδια.

 

Josephine Skriver

josephine skriver victoria s secret february 2015 5

«Αυτό που κάνω για το δέρμα που κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι να φροντίζω να παραμένει ενυδατωμένο. Έτσι, πίνω πολύ νερό και επίσης ενυδατώνω το σώμα μου με κρέμες και λαδάκια. Αυτές που περιέχουν καρύδα και βούτυρο Καριτέ (shea butter) είναι αυτές που προτιμώ».

 

Martha Hunt

martha hunt victoria s secret swimvear 2014 st. tropez 1

«Πάντα κάνω μια καλή προπόνηση το βράδυ πριν τη μέρα που θα πάω στην παραλία. Ακόμα κι αν δεν έχει στην πραγματικότητα το σώμα μου μεγάλη διαφορά την επόμενη μέρα, με κάνει να νιώθω μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Μου αρέσει να κάνω μια προπόνηση που περιλαμβάνει αερόβιο και ασκήσεις για γλουτούς και κοιλιά».

 

Δες ακόμα:

Οι 5 καλύτερες ασκήσεις για τέλεια πόδια και γλουτούς

Πώς βάφεται ένας Άγγελος της Victoria's Secret; Όλα τα tips!