Σήμερα έχω ξυπνήσει πραγματικά παααάρα πολύ πρωί, αλλά η αλήθεια είναι πως αν και Δευτέρα έχω πολύ καλή διάθεση. Βλέπεις, όπως σου έγραφα κι εδώ, χθες έκανα κάποια πράγματα που με βοήθησαν να ξεπεράσω την «Κυριακίλα» και να ξεκινήσω την εβδομάδα μου με κέφι. Και αν κρίνω από την καρδούλα στον καφέ μου -ναι, κανονικά δεν πίνω καφέ, αλλά όταν πρέπει να είμαι στο πόδι από τα χαράματα δεν έχω άλλη επιλογή- θα είναι μια υπέροχη ημέρα η σημερινή!

 

unnamed

 

Με αυτή τη ρομαντική διάθεση ξύπνησα σήμερα. Βλέπω παντού καρδούλες. Μόνο εγώ όμως. Ο Χουτς όχι. Σιχαίνεται τις Δευτέρες.

 

χουτς

 

Φαίνεται άλλωστε και στη φωτογραφία πως κάτι δεν του αρέσει.

Μόλις ετοιμάστηκα για να φύγω, ήρθε κοντά μου και άρχισε να με κοιτάει με αυτά τα μάτια σαν να θέλει να με υπνωτίσει. Σαν να θέλει να με πείσει να μην πάω στη δουλειά σήμερα. Ξέρει πως τις Δευτέρες έχω τα γυρίσματα για το ΟΛΑ και γυρνάω στο σπίτι πραγματικά πολύ αργά το βράδυ! Ήθελε λοιπόν, να κάνω κοπάνα.

Σε αυτά τα μάτια δεν μπορώ να αντισταθώ. Τα κοιτάω και λιώνω. Ομολογώ πως σκέφτηκα να πάω λίγο αργότερα στη δουλειά. Μπα, δεν είναι σωστό να περιμένει ο Θέμος και οι καλεσμένοι. Μετά σκέφτηκα να τον πάρω μαζί μου. Θα ταλαιπωρηθεί μωρέ. Τελικά, του έδωσα ένα φιλί και μια υπόσχεση πως δεν θα αργήσω. Μικρό, αθώο ψεματάκι.