Είμαι τρομερά χαρούμενη που μου στέλνετε καθημερινά πανέμορφα λόγια και ευχές για το νέο, συναρπαστικό κεφάλαιο στη ζωή μου. Και είμαι ακόμη πιο χαρούμενη που μου στέλνουν πολλά μηνύματα μέλλουσες νυφούλες ζητώντας τη γνώμη μου για διάφορες λεπτομέρειες.

Παρατήρησα λοιπόν πως πολλά από αυτά τα μηνύματα έχουν να κάνουν με τη μπομπονιέρα του γάμου. Η αλήθεια είναι πως μπορείτε να κάνετε πάρα πολλά πράγματα. Όρεξη, έμπνευση και χρόνο να έχετε και όλα θα γίνουν! Εμείς επιλέξαμε να φτιάξουμε ένα ξύλινο κουτί -για να είναι πρακτικό και να μείνει στο σπίτι των καλεσμένων μας για πολλά χρόνια- με το logo μας.

 

doukissa nomikou mpomponiera gamou 1

 

Το φανταστικό αυτό logo, η καρδιά δηλαδή που ουσιαστικά ένωνε 2 ξένα D και δύο ελληνικά Δ -από τα αρχικά των ονομάτων μας- ήταν έμπνευση της καλής μας φίλης Αμαλίας Αναστασοπούλου. Και την ευχαριστούμε πάρα πολύ!

 

doukissa nomikou mpomponiera gamou 3

 

Στο εσωτερικό του καπακιού χαράξαμε τα ονόματά μας και την ημερομηνία του γάμου μας και φυσικά γεμίσαμε τη μπομπονιέρα με τα πεντανόστιμα κουφέτα Χατζηγιαννάκη με γεύση στρατσιατέλα!

Η μπομπονιέρα του γάμου μας