Η καθημερινότητά μου είναι μια τρέλα. Δεν είναι ποτέ ίδια, αλλά είναι πάντα απαιτητική. Και συναρπαστική. Ιδού, λοιπόν, το 24ωρο μου με φωτογραφικά ντοκουμέντα:

 

photo1

Το πρωί ξυπνάω με χαμόγελο και όρεξη για όλα όσα πρόκειται να συμβούν. Η αισιοδοξία είναι τρόπος ζωής για μένα.

 

2

Αυτός είναι ο πρώτος γλύκας που βλέπω όταν ανοίγω τα μάτια μου. Έχει μάθει να έρχεται στο δωμάτιο και να περιμένει δίπλα στο κρεβάτι μέχρι να σηκωθώ. Θέλει πρωινά παιχνίδια, χάδια και αγκαλιές. Ξέρει ότι το πρωί φεύγω γρήγορα για τη δουλειά και έτσι γίνεται περισσότερο ανυπόμονος!

 

photo3

Ευτυχώς που κάνουν παρέα όλοι μαζί και έτσι δεν είναι παραπονεμένοι μόλις φεύγω! Ή τουλάχιστον έτσι πιστεύω! Γιατί μερικές φόρες νιώθω πως μου κρατούν κυριολεκτικά μούτρα! Κυρίως ο Χουτς - όχι τόσο τα Dboys.

 

photo4

Πρώτη στάση στο γραφείο φυσικά! Η φανταστική γυναικεία ομάδα του Dutchesss Daily βρίσκει πάντα τα καλύτερα θέματα, τις καλύτερες προτάσεις και τα πιο έξυπνα tips που μπορείς να φανταστείς! Αν δεν ευλογήσουμε εμείς τα γένια μας ποιος θα το κάνει; ;-)

 

photo 5

Σειρά έχει το γύρισμα της εκπομπής ΟΛΑ! Εδώ είμαι με μερικούς από τους αφανείς ήρωες της εκπομπής. Όπως ξέρετε, εμείς οι «μπροστινοί» δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε τίποτα χωρίς τη βοήθεια και τη στήριξη όλων αυτών των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από τις κάμερες.

Τα γυρίσματα είναι πολύωρα και τις περισσότερες φόρες αδιάκοπα. Στα κλεφτά ρίχνω ματιές στο κινητό όπου ο καλός μου μου στέλνει συνήθως τέτοιες φωτογραφίες!

photo 6

Ο Χουτς κοιμάται ΠΑΝΩ στον καναπέ. Γκρρρ! Θέλω να νευριάσω, αλλά από την άλλη είναι τόσο γλυκούλης έτσι ανάσκελα! Τον φαντάζομαι να ροχαλίζει τόσο πολύ από την κούραση που γελάω και δεν του κάνω καμιά παρατήρηση (μην με ρωτήσετε από τι κουράστηκε, δεν ξέρω να απαντήσω).

 

photo7

Η ευχάριστη στιγμή της ημέρας είναι όταν συναντώ εσάς. Στο στούντιο, στο δρόμο, στην παρουσίαση της νέας μου συλλογής ρούχων... Όπου και αν βρισκόμαστε χαίρομαι που μιλάμε, αγκαλιαζόμαστε και βγάζουμε πολλές, μα ΠΟΛΛΕΣ σέλφι φωτογραφίες ;-)

Γυρνώντας πια στο σπίτι συναντώ αυτό

photo8

 

Και αυτό

photo9

Και τις μικρές τριχούλες τους παντού όπως βλέπετε!

Αχ! Οπότε βγάζω τα όπλα μου ξανά στο προσκήνιο

photo10

 

Γιατί πρέπει να απολαμβάνουμε την κάθε μέρα. Και να μην μας χαλάσει τίποτα τη διάθεση. Τι σημαίνει πως «όταν γυρίζω σπίτι πτώμα, μέσα σε όλες τις δουλείες που έχω να κάνω δεν θέλω να μαζέψω και τις τρίχες των σκύλων;». Μα με το Swiffer είναι κυριολεκτικά δυο λεπτά υπόθεση. Βάλτε χρονόμετρο, σας προκαλώ!

photo11

 

Αυτό το «μαγικό» φτερό, μαγνητίζει γρήγορα και εύκολα τη σκόνη και φυσικά τις ΤΡΙΧΕΣ των σκύλων, αντί να σκορπίζει τη βρωμιά σε ολόκληρο το σπίτι! Και μέσα σε 2 λεπτά έχω τελειώσει! Και έχω όλο το χρόνο να παίξω με τον πρωταγωνιστή του σπιτιού, που δεν είναι άλλος από τον Χουτς. Δείτε βίντεο:

Ναι, εγώ τον ανέβασα πάνω στον καναπέ αύτη τη φόρα. Τι, να μην το κακομάθω κι εγώ λίγο ;-)

 

photo12

Η μέρα τελειώνει με βραδινή βόλτα για παγωτό. Για να έχουμε όνειρα γλυκά!

Περιμένω τα σχόλιά σας εδώ:

instagram: www.instagram.com/dutchesss_/
twitter: www.twitter.com/dutchesss_
facebook: www.facebook.com/doukissa.nomikou/
snapchat: dutchesss_nom


xxx
Δ. Ν.

 

Δείτε ακόμα: Γιατί οι άντρες απιστούν