Χθες ήταν το καθιερωμένο πάρτι - που έχει γίνει θεσμός πια- του περιοδικού ΟΚ! στο Ακρωτήρι - Estate Seaside. Ήταν το πρώτο για φέτος, ήταν μεγάλο, καλοκαιρινό (μην βλέπετε που σήμερα είναι έτσι ο καιρός, χθες ήταν μαγικά) και πραγματικά φανταστικό.

Ο επικεφαλής του περιοδικού Νίκος Γεωργιάδης, ξέροντας πάντα να φροντίζει τους προσκεκλημένους του, είχε διοργανώσει μια εκπληκτική βραδιά. Και, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, οι προσκεκλημένοι ήταν όλοι ένας και ένας. Η Έλλη Κοκκίνου -πιο fit από ποτέ- τραγούδησε non stop όλες τις μεγάλες επιτυχίες της- και όχι μόνο- και όπως ήταν φυσικό χόρευα στους ρυθμούς της, επίσης non stop, όλο το βράδυ! Άλλωστε είχα πολύ ΠΟΛΥ καιρό να βγω έξω και να χορέψω, οπότε, όπως καταλαβαίνετε, του έδωσα και κατάλαβε!

 

IMG 1129

Με τον Τζώνη Καλημέρη και τον νέο διευθυντή προγράμματος του ΑΝΤ1 Νίκο Κάλη, τη σύζυγό του, Γκρέτα, και τη Λήδα Χατζηνικολάου.

 

IMG 1130

Με τις κούκλες Λήδα και Γκρέτα :)

 

doukissa nomikou party ok

 

Σε ό,τι αφορά το look για τη συγκεκριμένη βραδιά, όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, επέλεξα ένα άκρως καλοκαιρινό φόρεμα. Αν και δεν φοράω συχνά χρυσά φορέματα στην προσωπική μου ζωή, χθες ήμουν σε τόσο ανεβασμένο mood που το τόλμησα! Το συγκεκριμένο χρώμα αναδεικνύει το μαύρισμα και είναι τόσο λαμπερό από μόνο του που δεν χρειάζεται να βάλεις τίποτα άλλο. Ένα ρολόι και ένα ζευγάρι ιδιαίτερες nude πλατφόρμες συμπλήρωναν αρμονικά το όλο στυλ.

Σε ό,τι αφορά τα μαλλιά και το μακιγιάζ, θα σας πω πως δεν χρειάστηκε να κάνω πολλά επειδή ήμουν ήδη φτιαγμένη από το γύρισμα της εκπομπής! Ουσιαστικά, τόνισα τις βλεφαρίδες μου με μάσκαρα και έβαλα αρκετό ροδακινί ρουζ για να πετύχω ένα πιο ηλιοκαμένο αποτέλεσμα. Στα μαλλιά δεν έκανα τίποτα, αφού έτσι κι αλλιώς μου αρέσουν να είναι «χαλασμένα» και ανεπιτήδευτα!

Χαίρομαι που, κρίνοντας από τα μηνύματά σας, σας άρεσε η χθεσινή μου εμφάνιση. Και επειδή με ρωτάτε από το πρωί τις λεπτομέρειες του look, θα σας πω πως το φόρεμα ήταν Herve Leger και οι πλατφόρμες LE SILLA! 

 

Δείτε ακόμα...

Ο πιο έξυπνος, γρήγορος και οικονομικός τρόπος για να κάνετε shopping: Τα κομμάτια που λάτρεψα!